TESKİ personeline yönetim ve organizasyon eğitimi verildi

TESKİ personeline “Yönetim ve Organizasyon” konulu eğitim verildi.TESKİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığının düzenlediği eğitim, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirildi.Eğitim veren Dr. Aslı...

Google Haberlere Abone ol
TESKİ personeline yönetim ve organizasyon eğitimi verildi

TESKİ personeline “Yönetim ve Organizasyon” konulu eğitim verildi.

TESKİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığının düzenlediği eğitim, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Eğitim veren Dr. Aslı Güngör Eral, TESKİ personelinin kurum içi işlerin yönetiminde nasıl bir yol izleneceği hakkında detaylı bilgiler aktardı. Dr. Aslı Güngör Eral, yoğun bir iş temposuyla çalışılan TESKİ Genel Müdürlüğü ve bağlı tüm birimlerinde, yönetim ve organizasyon sürecinde temel becerilere sahip olmanın önemine işaret etti.

TESKİ’nin gerek arazide gerek ofiste yürüttüğü işlerin bir şemaya göre ve zamanında yerine getirilmesi, yönetim ve organizasyonunun iyi olduğuna işaret ettiği dile getiren Dr. Aslı Güngör Eral, Bir Kurumun yönetici kadrosunun kaliteli ve deneyimli olması, kurum bünyesinde çalışan tüm personeli etkileyebileceğini belirtti.

TESKİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Sezai Yazıcı ise, başarılı kurumların başında her zaman iyi yöneticiler yer aldığı ve tüm çalışma ekibinin de azimle çalıştığını belirterek, TESKİ’nin de başarılı kurumlara verilebilecek en iyi örneklerden biri olduğu ifade etti.

Yorumlar