Yeniden Refah'ın Tokat adayı çekildi

Yeniden Refah Partisi'nin Tokat Belediye Başkan adayı Hamdullah Suphi Efeli, Fatih Erbakan'ın adaylığını açıklamasının ardından adaylıktan çekilip partiden istifa ettiğini duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Yeniden Refah'ın Tokat adayı çekildi

Yeniden Refah Partisi (YRP) Tokat Belediye Başkan adayı Hamdullah Suphi Efeli, geçtiğimiz hafta parti genel başkanı Fatih Erbakan tarafından aday gösterilmesinin ardından, adaylıktan çekildiğini ve partiden istifa ettiğini açıkladı.

PARTİDEN AYRILMA VE ADAYLIKTAN ÇEKİLME KARARI

Efeli, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Yeniden Refah Partisi ile olan tüm bağlarını kopardığını ve adaylık sürecinden çekildiğini" belirtti. Bu kararını, kendisine destek veren herkese teşekkür ederek duyurdu ve "Hepinizi seviyorum, sizi de beni sevdiğimi, her şey gönlümüzce olsun" ifadelerini kullandı.

FATİH ERBAKAN'DAN ADAYLIK DUYURUSU

Fatih Erbakan, Hamdullah Suphi Efeli'nin adaylığını duyurduğunda, Tokat Belediye Başkanlığı için Efeli'nin partileri adına yarışacağını ve Tokat'a hayırlı hizmetler yapmasını temenni ettiğini ifade etmişti. Erbakan'ın bu tebrik ve temenni mesajı, Efeli'nin adaylıktan çekilmesiyle güncel siyasi gelişmeler arasında dikkat çeken bir konu oldu.

Yorumlar