Yeni VW Transporter ön siparişe açıldı: Motor seçenekleri belli oldu

Yeni VW Transporter, Ford Otosan'ın Gölcük tesislerinde üretilecek ve elektrikli, şarjlı hibrit, dizel motor seçenekleriyle 2025 model olarak Almanya'da ön siparişe açıldı. Araç, yenilenmiş tasarım ve gelişmiş teknoloji özellikleriyle orta sınıf van pazarında rekabet edecek.

Google Haberlere Abone ol
Yeni VW Transporter ön siparişe açıldı

Yenilenen VW Transporter Yola Çıkmaya Hazır

Ford Otosan'ın Gölcük tesislerinde üretilecek yeni VW Transporter modeli, 2025 model olarak Almanya'da ön siparişe açıldı. Bu yenilikçi araç, elektrikli, şarjlı hibrit ve dizel motor seçenekleriyle piyasaya sürülecek. Yeniköy fabrikası bu yeni modeller için adeta yeniden inşa edildi.

Motor Seçenekleri ve Özellikler

  • Elektrikli Versiyon: İki batarya boyutu ile sunulacak (83 kWh ve 54 kWh). Güç çıkışı 114 bg ile 282 bg arasında değişecek.
  • Plug-in Hibrit Model: Ford'un 2,5 litrelik benzinli motoru ve 150 hp motor, 16,5 kWh batarya ile eşleştirilecek. Almanya fiyatı KDV dahil 55.257 Euro.
  • Dizel Versiyonlar: 108'den 168 hp'ye kadar üç güç çıkışı sunan 2.0 litrelik motor. Fiyatları 43.768 Euro'dan başlıyor.

Üretim ve Satış Detayları

VW Ticari Araçlar, bu yıl dünya çapında satışa sunulacak olan orta boy vanların kamuflajlı prototiplerini yayınladı. Araç, Ford Transit Custom ile beraber Türkiye'deki Ford fabrikasında üretilecek ve ticari versiyonları Transporter, binek versiyonları Caravelle olarak satılacak.

Yeni VW Transporter Ön Siparişe Açıldı
Yeni VW Transporter Ön Siparişe Açıldı

 

Bu geniş kapsamlı ortaklık, VW ve Ford'un ticari araç projelerinde güçlerini birleştirdiğini gösteriyor. Ford ayrıca VW'nin MEB elektrik platformunu kullanarak gelecek yıl Explorer kompakt elektrikli SUV'nin teslimatlarına da başlayacak.

Yeni VW Transporter Ön Siparişe Açıldı: Motor Seçenekleri Belli Oldu

Yorumlar