Yemekteyiz diskalifiye şoku! Yemekteyiz Yıldız Aksu neden diskalifiye edildi?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz diskalifiye şokuyla dördüncü günü tamamladı. Yarışmacılardan Yıldız hanım beklenmedik bir şekilde diskalifiye edildi.

Google Haberlere Abone ol
Yemekteyiz diskalifiye şoku! Yıldız elendi mi?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz diskalifiye ile gündemde. Yarışmanın bugünkü bölümünde Yıldız hanım beklenmedik bir şekilde yarışmadan diskalifiye edildi.

YEMEKTEYİZ YILDIZ NEDEN DİSKALİFİYE EDİLDİ?

Yemekteyiz yarışmasının TV8'de yayınlanan 18 Ocak 2024 Perşembe günkü bölümünde rapçi yarışmacı maharetlerini ortaya koymaya çalışıyordu. Ancak rapçinin evinde beklenmedik olaylar yaşandı. Yarışmacılardan Yıldız hanım bir anda diskalifiye edildi.

Yıldız hanım, diğer yarışmacılaral yönelik kullandığı ağır ifadeler nedeniyle sert tepki topladı.

Ağır ifadelerden sonra Yıldız hanım yarışmadan elendi.

YEMEKTEYİZ YILDIZ KİMDİR, NERELİDİR?

Yıldız Aksu, "Zuhal Topal'la Yemekteyiz" yarışmasının dikkat çeken yarışmacılarından biriydi. Yarışmanın 15 Ocak Pazartesi günkü bölümünde, Yıldız Hanım'ın menüsü ve performansı diğer katılımcılar tarafından değerlendirildi. Menüsünde Kremalı Mantar Çorbası, Portakallı Zeytinyağlı Kereviz, Kıymalı Soğan Dolması gibi çeşitli yemekler yer aldı. Yarışmacılardan İbrahim ve Çağla'dan 5'er, Seda ve Yağız'dan ise 4'er puan alarak toplamda 18 puan elde etti.

44 yaşında, aslen Batmanlı olan ve kafe işletmeciliği yapan Yıldız Aksu, yarışmada oldukça iddialı bir tavır sergiledi ve eleştiri aldı. Kendisi açık sözlü ve dobra bir kişilik olarak tanımlanıyor. Yarışmanın bir bölümünde, bazı ifadeler ve davranışlar nedeniyle diskalifiye edilmiş olabileceği düşünülüyor.

Program sunucusu Zuhal Topal'ın kullandığı ifadeler ve bir fragmanın içeriği üzerinden çıkarılan sonuca göre Yıldız diskalifiye edildi.

Ancak diskalifiye olup olmadığı ve detayları konusunda kesin bilgi yarışma başladığında belli olacak. 

ZUHAL TOPAL AÇIKLAMA YAPTI

Zuhal Topal, Yıldız hanımın neden elendiğine ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, Yıldız isimli 1. gün yarışmacısının üslup ve tarzı nedeniyle programın kurallarına aykırı hareketlerde bulunduğu ifade etti.

Topal, Yıldız'ın kameralar önünde ve kamera arkasında yarışmacılarla yaşadığı sorunların kabul edilemez olduğunu, bu nedenle kendisine, programdan ayrılmasının en uygun yöntem olacağını bildiridğini kaydetti.

Haftanın 4. günü itibariyle yarışmada 4 kişi kaldı. Yıldız, haftanın ilk günü yarışmıştı.

Zuhal Topal ile Yemekteyiz yarışmasının birincisine her hafta 75 bin liralık para ödülü veriliyor. Ödül, yarışmacıların Zuhal Topal'dan ve arkadaşlarından aldıkları puanların toplamından sonra yapılan sıralamada birinci olan kişi kazanıyor.

Detaylar Ekleniyor...

 

Yorumlar