Yeliz Aykaç kimdir, nerelidir, kaç yaşındaydı?

Yeliz Aykaç kimdir, nerelidir, kaç yaşında, neden öldü, nerede öldü? Gazi Cemevi'nde düzenlenen cenaze töreninde Aykaç'ın tabutuna duvağının örtülmesi görenleri hüzünlendirdi. İşte Yeliz Aykaç hakkında merak edilen bilgilerden bazıları:

Google Haberlere Abone ol
Yeliz Aykaç kimdir, nerelidir, kaç yaşındaydı?

Yeliz Aykaç kimdir, nerelidir, kaç yaşında, neden öldü, nerede öldü? Şarkıcı Yeliz Aykaç ailesinin de içinde bulunduğu aracın kaza geçirmesi sonucunda genç yaşta hayata veda etti. 

Yeliz Aykaç, İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Mezunuydu.

Yeliz Aykaç kimdir, nerelidir?
Yeliz Aykaç ve eşi Burak Aykaç

 

Yeliz Aykaç'ın cenaze teröne Gazi Cemevi'nden kaldırıldı.

32 yaşında olan Yeliz Aykaç, Sivas'ın Divriği ilçesindendi.

Önceki gün ailesiyle memleketine gitmek üzereyken Sivas-Yozgat otoyolunda geçirdikleri trafik kazası sonrasında hayatını kaybetti.

Yeliz Aykaç kimdir, nerelidir?
Yeliz, Burak ve kızları Beliz Aykaç

 

Kaza geçiren araçta Yeliz Aykaç'ın kendisi gibi sanatçı olan eşi Burak Aykaç ve 3 yaşındaki kızları Beliz Aykaç da vardı.

Kazada Burak Aykaç ve Beliz Aykaç yaralı olarak kurtulurken, Yeliz Aykaç hayatını kaybetti.

Yeliz Aykaç'ın kayınvalidesi ve kayınbabası da kazadan yaralı olarak kurtuldu.

Burak Aykaç ile Yeliz Aykaç, İstanbul'un Ataşehir ilçesinde ikamet ediyorlardı.

İkilinin "Burak Aykaç Müzik Akademisi" vardı.

CENAZE TÖRENİYLE UĞURLANDI

Yeliz Aykaç için Gazi Cemevi'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze töreninde Yeliz Aykaç tabutuna duvağı konuldu. Eşi Burak Aykaç annesi Arife Kılıç, babası Muzaffer Kılıç, kayınpederi Muharrem Aykaç ve kayınvalidesi Seher Aykaç taziyeleri kabul etti.

Yeliz Aykaç kimdir, nerelidir, kaç yaşındaydı?
Yeliz Aykaç için Gazi Cemevi'nde tören düzenlendi

 

Anne Arife Kılıç güçlükle ayakta dururken, kızının tabutuna sarılarak ağladı. Eşi Burak Aykaç ise tabutun başında bekledi. Baba Kılıç ise cenaze boyunca gözyaşı döktü.

Eşi Burak Aykaç cenaze namazı öncesinde hastanede yatan kızı için dua isteyerek, "Meleğim gitti, dünyanın en iyi insanıydı, çorabıma kadar ütülerdi, benim bülbülüm gitti. Ona albüm nasip olmadı, hatta bagajı doldurduk, ona videolar çekecektik köyde, olmadı. O da çok hevesliydi, bende öyle, olmadı. Çocuğu çok kötü durumda şu anda, herkesten dua bekliyorum" dedi.

Törene katılan Erdal Erzincan, "İkisi de dünya tatlısı, dünya iyisi, ben bu kadar paylaşımcı birliktelik görmedim. Böyle bir köz kimsenin başına, yüreğine düşmesin. Maalesef böyle bir acıyla baş başa kaldık" diye konuştu.

Yeliz Aykaç kimdir, nerelidir, kaç yaşındaydı?
Yeliz Aykaç'ın cenaze töreninden

 

Cenaze namazı öncesi Yeliz Aykaç'ın tabutu başında saz çalarak deyişler okundu. Daha sonra kılınan cenaze namazının ardından Yeliz Aykaç Hasdal Mezarlığı'na defnedildi.

Yeliz Aykaç kimdir, nerelidir, kaç yaşındaydı?
Yeliz Aykaç'ın ailesi yürek dağladı

 

Aykaç'ın kısa zaman önce müzisyen eşi ile birlikte söylediği şarkılarda bulunuyor. Yeliz Aykaç'ın eşinin piyano çaldığı bir videoda Aşık Mahzuni Şerif'in "Mamudo Kurban" türküsünü söylediği görülüyor. Bir başka videoda ise yine eşi Burak Aykaç piyano çalarken, 2 buçuk yaşındaki kızları Beliz Aykaç ile birlikte şarkı söylüyor.

Müzisyen Yeliz Aykaç son yolculuğuna uğurlandı; Küçük kızı yoğun bakımda bulunuyor.


 

Yorumlar