Yavuz Kurt kimdir nerelidir kaç yaşında?

AK Parti aday adayları arasında adı geçen Yavuz Kurt kimdir nerelidir kaç yaşında soruları merakla soruluyor.

Google Haberlere Abone ol
Yavuz Kurt kimdir nerelidir kaç yaşında?

Daha önce AK Parti Yunusemre Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Yavuz Kurt'un kim ve nereli olduğu merakla soruluyor. 

YAVUZ KURT KİMDİR?

Yavuz Kurt, AK Parti'nin potansiyel belediye başkan adayları arasında yer almakta olan deneyimli bir bürokrattır. 1978 yılında Manisa'da doğan Kurt, eğitim ve kariyer hayatını çeşitli kamu kurumlarında üst düzey görevler alarak sürdürmüştür. AK Parti'nin Şehzadeler Belediye Başkan Adaylığı için adının geçmesi, siyasi çevrelerde ve vatandaşlar arasında merak uyandırmıştır.

NERELİDİR?

Yavuz Kurt, 1978 yılında Manisa'da dünyaya gelmiştir. İlk ve ortaöğrenimini Manisa'da tamamlayan Kurt, akademik eğitimini ise Selçuk Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü'nde 1998 yılında dereceyle tamamlamıştır.

YAVUZ KURT KAÇ YAŞINDADIR?

Yavuz Kurt, 2024 yılı itibarıyla 46 yaşındadır.

YAVUZ KURT'UN MESLEKİ KARİYERİ NEDİR?

Kariyerine Sosyal Güvenlik Kurumu'nda başlayan Yavuz Kurt, Müfettiş Yardımcısı, Müfettiş ve Başmüfettiş gibi görevlerde bulunmuştur. 2000-2016 yılları arasında çeşitli pozisyonlarda SGK'da hizmet veren Kurt, 2016-2021 döneminde Manisa Sosyal Güvenlik İl Müdürü, 2021-2022 yıllarında ise SGK Ankara İl Müdürü olarak atanmıştır. 2022 yılından itibaren SGK İzmir İl Müdürlüğü görevini üstlenmiştir.

YAVUZ KURT EVLİ Mİ, ÇOCUĞU VAR MI?

Yavuz Kurt, evli ve bir çocuk babasıdır. Ayrıca İngilizce bilmekte ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi ile Ege Bölgesi Sanayi Odası gibi kurumlarda önemli roller üstlenmiştir.

Yavuz Kurt'un AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adaylığı Durumu AK Parti'nin Şehzadeler Belediye Başkan Adayı olup olmadığı konusu, henüz netlik kazanmamıştır. Ancak aday adaylığı sürecinde adının geçmesi, siyasi kariyerinde yeni bir adım olabilir.

Yorumlar