Yanal istifasını verdi mi? İlk kez konuştu

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, istifa ettiği ve yönetimin bunu kabul etmediği yönünde çıkar haberlerle ilgili konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Yanal istifasını verdi mi? İlk kez konuştu

UEFA Avrupa Ligi'nde yarın akşam deplasmanda Napoli ile karşılaşacak bulunan Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal ve oyuncu Özer Hurmacı maçın oynanacağı San Paolo Stadyumu'nda matbuat toplantısı düzenledi.

"Kendi liginde Şampiyonlar Ligi savaşı veren, zirveye oynayan formda bir Napoli takımıyla karşılaşacağız. İlk maçta değişik bir skorla kazandılar. Bu maçta fazla aşırı erken yediğimiz bir golle bu skoru rakibe vermiş olduk. Bu, gücümüzün olmadığı, gücümüzü gösteremediğimiz bir karşılaşmaydı. 11 oyuncumuzdan noksan şekilde çıktık. Bu maçta da bize sırf iki oyuncumuz katıldı. Sezon başından bu güne kadar süregelen süreçte bilhassa kimi oyuncularımızdan faydalanamadık. Afrika Kupası ve sakatlıklar kadro yapımızda sorun oluşturdu. Yarınki maç bizim için mühim bir saygınlık maçı olacak. Yarınki mücadelemiz de prestijimizi tekrardan arka almak için olacak. Bizim savaş gücümüz asla ilk maçtaki kuvvet değildi. Yarınki maçta da mücadelemizin üst seviyede olacağını düşünüyorum."

İstifa ettiği haberlerini değerlendirdi

Ersun Yanal, istifa ettiği ve yönetimin bunu kabul etmediği anlamında çıkan haberlerle ilgili bir soruyu yanıtlarken de şu ifadeleri kullandı:

"Medya yaşantımızda ciddiyet taşıyan mühim konuma sahip. Medyanın bugün yüklendiği yükümlülük bilgilendirme ve bunu doğru şekilde yapmaktır. Maalesef benim dahi haberim olmadı. Başkanın hiç haberi olmadı. Saçma bir haber gündeme gelmiştir. Medyanın görevi manüplasyon yapmak değil, kamuoyunu yönlendirmek değil, bilgilendirmektir. Maalesef bilhassa spor medyasının bir bölümü bu çeşitli asparagas haberlerle, kamuoyunu yönlendirme ve biçimlendirme yoluna gitmektedir. Bizler de ne yazık ki elimiz kolumuz bağlı, hiç bir şey yapmadan sırf gülerek izlemekteyiz."

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar