Yalan Dünya Vasfiye Teyze kim oynuyor? Vasfiye karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı nedir?

Yalan Dünya Vasfiye Teyze karakterini canlandıran oyuncunun çok ünlü bir isim olduğunu duyanlar şaşırıyor. Peki, kim bu ünlü, gerçek adı nedir? Bir zamanların kırıp geçiren komedi dizisi Yalan Dünya'nın karakterleri hala konuşuluyor.

Google Haberlere Abone ol
Yalan Dünya Vasfiye Teyze kimdir?

Yalan Dünya Vasfiye Teyze kim, karakteri canlandıran oyuncunun kim olduğu hep merak edilmiştir. Karateri canlandıran oyuncunun kim olduğunu duyanlar şaşırıyor. Kanal D'de yayınlandığı dönemlerde en çok izlenenler arasında uzun süre yer alan dizi şimdilerde farklı kanallarda tekrar bölümleriyle yeniden ekrana geliyor. Dizinin bütün karakterleri başlı başına diziye renk katan isimlerdi. Birbirinden ünlü isimlerin oynadığı dizi uzun süre gençler arasında en çok konuşulan yapımlardan olmuştu. İşte Yalan Dünya Vasfiye karakterini canlandıran oyuncu: 

YALAN DÜNYA VASFİYE TEYZE KİM?

Yalan Dünya dizisinde Vasfiye teyze karakterini canlandıran oyuncu Gonca Vuslateri'dir. 

Gonca Vuslateri'nin tam adı Nazlı Gonca Vuslateri'dir.

Gonca Vuslateri 2 Eylül 1986 tarihinde Bursa ilimizde dünyaya geldi. Ailesi aslen Aslen Adapazarı ilinin Hendek ilçesindendir. Abhaz kökenlidir.

Yalan Dünya Vasfiye Teyze kimdir Vasfiye karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı nedir?
Yalan Dünya Vasfiye Teyze

 

Gonca Vuslateri, babası astsubay olduğu için görevi nedeniyle ailesiyle birlikte 8 yıl boyunca Adana'da lojmanda yaşadı.

Babası 1994'te emekli olunca ailesi ile birlikte Bursa'ya geri dönüp burada yaşamaya devam etti.

1998'de annesi ve babası boşandı. Bunun üzerine annesi ve ablası ile birlikte İstanbul'da yaşamaya başladı.

Yalan Dünya Vasfiye Teyze kimdir Vasfiye karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı nedir?

İlkokul 2. sınıftan beri oyunculuk eğitimi alan Gonca Vuslateri, liseden mezun olduktan sonra 2003 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümüne gitmiş ve bitirmiştir.

DOT Tiyatrosunda da çalışan Gonca Vuslateri'nin oyunculuğa ilk adım attığı proje 1998 yılında Kanal D'de yayımlanmaya başlayan Ruhsar dizisi olmuştur.

Vasfiye teyzenin millete çektirdiklerinden bir kesit:

Yorumlar

Josef Alles gut