WhatsApp'a Sesli Arama Özelliği Geldi

Geldi gelecek derken, WhatsApp'a sesli arama özelliği geldi. Henüz güncelleme yayınlanmadı fakat sesli arama özelliği olan .apk dosyasını içeriğimizden indirebilirsiniz.

Google Haberlere Abone ol
WhatsApp'a Sesli Arama Özelliği Geldi

WhatsApp'a Sesli Arama Özelliği Geldi Android Uygulamaları Geldi ati derken, WhatsApp'a sesli arama niteliği geldi. Henüz güncelleme yayınlanmadı ama sesli arama niteliği bulunan .apk dosyasını içeriğimizden indirebilirsiniz.12.03.2015 / 00:00

WhatsApp tarafındaki yenilikler tam gaz devam ediyor. Uzun zamandır geldi, ati denen WhatsApp sesli arama niteliği nihayet kullanılabilir bir duruma geldi.

Daha öncelikle burada yaptığımız haberde dediğimiz benzeri test APK'ları belirgin bir süredir biliniyordu. Fakat bundan böyle bu sürümlerin stabilitesi arttı ve indirilebilir bir duruma geldi.

11 Mart itibarıyla güncelleme henüz mağazalara sunulmadı fakat, sızdırılan APK dosyasıyla birlikte WhatsApp'ın en yeni sürümünde sesli aramayı kullanabiliyorsunuz.

Sesli arama özelliğini kullanabilmek için, iki cihazda da karşılıklı şekilde en yeni WhatsApp sürümünü kullanımı gerekiyor.

WhatsApp'a sesli arama özelliğini getiren son sürümün APK dosyasını aşağıdan indirebilirsiniz.

:: WhatsApp'ın sesli arama niteliği sunması, sizce mobil platformdaki uygulamaları nasıl etkiler?

Yazan: Tolga Cem Küçükyılmaz
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar