Ümit Sayın ve Zeynep Dizdar neden ayrıldı?

Ümit Sayın ile Zeynep Dizdar'ın neden ayrıldığı konusu son günlerde magazi dünyasında merakla sorgulanıyor. Dizdar'ın bir haber sitesinin Youtube kanalına çıkarak yaptığı açıklamalarda gündem oldu.

Google Haberlere Abone ol
Ümit Sayın ve Zeynep Dizdar neden ayrıldı?

Ümit Sayın ile Zeynep Dizdar arasındaki ilişnin neden sona erdiğine dair meraklı soruların ardı arkası kesilmiyor. Sayın ile Dizdar arasındaki birliktelik bir süre önce sona erdi. Ancak birçok kişi neden bittiğini bilmiyordu. Bir haber sitesinin Youtube kanalına konuşan Dizdar, önemli açıklamalarda bulundu. Açıklamalar arasında Sayın ile ayrılık hikayeleri de vardı. Peki, Ümit Sayın ve Zeynep Dizdar neden ayrıldı?

ÜMİT SAYIN VE ZEYNEP DİZDAR NEDEN AYRILDI?

Zeynep Dizdar, yakın zamanda Haber Bahane programına konuk oldu ve 9 yıl süren Ümit Sayın ile ilişkisi hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Dizdar, bu ilişki sırasında Sayın'dan hamile kaldığını ve zorlu bir kararla çocuğunu aldırmak zorunda kaldığını belirtti. İlk cinsel deneyimini de Sayın ile yaşadığını açık yüreklilikle dile getiren Dizdar, bu konuda oldukça naif ve bilgisiz olduğunu, öpüşmenin bile çocuk yapmaya sebep olduğunu düşündüğünü ifade etti.

Ümit Sayın

İLK GÖRÜŞTE AŞK YOK, SONRA AŞK DOĞDU

Dizdar'ın anlattıklarına göre, ilk kez Fuat Güner'in müzik stüdyosunda çalışırken Sayın ile tanışmış. Başlangıçta ona karşı herhangi bir ilgi duymazken, zamanla duygusal bir çekim hissetmeye başlamış. Dizdar, Sayın'ın şarkı notlarını gizlice okuyarak onun kendisine karşı beslediği duyguları fark ettiğini söylüyor.

Ümit Sayın

9 YILLIK İLİŞKİ VE ALDATILMA İTİRAFI

Dizdar, 9 yıl süren ilişkilerinin zaman zaman inişli çıkışlı olduğunu ve bu süreçte Sayın tarafından aldatıldığını da itiraf etti. Aldatmanın, ilişkileri bitirdikten bir yıl sonra ortaya çıktığını ve bu durumun kendisini derinden etkilediğini belirtti. Sayın'ın bir tiyatrocuyla iki yıl boyunca kendisini aldattığını öğrenmesi, Dizdar için oldukça yıkıcı olmuş.

ZOR BİR AYRILIK VE PİŞMANLIK

Dizdar, ilişkinin sonuna doğru Sayın'ın evlilik teklifini reddettiğini ve bu durumun ilişkilerinin sonunu getirdiğini dile getirdi. Sayın ile evlenmemiş olmalarının, hamile kaldığında çocuğunu aldırmak zorunda kalmasına sebep olduğunu ve bu konuda büyük pişmanlık duyduğunu ifade etti. Dizdar, Sayın ile yaşadığı ilişki ve sonrasında yaşadığı zorlukları göz önünde bulundurarak, benzer durumları yaşasa bile aynı yolu tekrar tercih edeceğini belirtti.

Yorumlar