Ufuk Sarıca: Basit top kayıpları potamızda sayı oldu

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, seride 2-0 geriye düştükleri karşılaşama sonrası basit top kaybı yaptıklarını ve bu toplarında potalarında sayıya dönüştüğünü söyledi.    Beko Basketbol Ligi Play-Off...

Google Haberlere Abone ol
Ufuk Sarıca: Basit top kayıpları potamızda sayı oldu

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, seride 2-0 geriye düştükleri karşılaşama sonrası basit top kaybı yaptıklarını ve bu toplarında potalarında sayıya dönüştüğünü söyledi.

    Beko Basketbol Ligi Play-Off Turu Yarı Final 2. maçında Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı'na, 94-83 mağlup olan Pınar Karşıyaka'da başantrenör Ufuk Sarıca, açıklamalarda bulundu. Sarıca, "Bugün iyi basketbol oynadık. İyi hazırlanmıştık, ilk yarı müthiş basketbol oynadık. Belli bir yerden sonra ciddi bir takıma organizasyona direnmek mümkün olmuyor. Takımın gösterdiği dirençten oyundan memnunum. Basit top kayıpları sayı oldu potamızda. İlk yarıda maalesef çalınmayan düdükler vardı. İlk yarıya 8-0 önde girmemize engel oldu. Fenerbahçe Ülker’i tebrik ediyorum. Ciddi bir takıma 3 tane maç kazanmak çok zor imkansız değil elimizden geldiğinde seriyi devam ettirmeye çalışacağız." diye konuştu.

    Pınar Karşıyaka oyuncusu İnanç Koç ise "Özellikle ikinci yarıda sertlik yukarı çıkınca biz bu sertliğe karşılık veremedik. Fenerbahçe Ülker bir Euroleague takımı kendi evinde 94 atıyorsa, 100 atmanız lazım. Seride 2-0 gerideyiz. Seri İzmir’e taşındı, 2 tane maç orada ne olursa olsun F.Bahçe Ülker’i 1 kere yenmemiz lazım. Seriyi son maça taşımaya çalışacağız." dedi.

CİHAN

Yorumlar