Turabi aslen nereli babası kimdir nerelidir?

Turabi babası aslen nerelidir, Çamkıran'ın şu anda tam olarak nerede yaşadığı, katıldığı yarışma sonrasında merakla sorulmaya başlandı. Soruların asıl nedeni ise ABD'de üç kez Survivor yarışmasına katılmış olmasıdır. Peki, Turabi nerede yaşıyor? Turba Turabi memleketi neresi?

Google Haberlere Abone ol
Turabi aslen nereli babası kimdir nerelidir?

Turbo Turabi nerede yaşıyor, hangi ülkede ikamet ediyor soruları bu aralar merakla soruluyor. Çünkü, Survivor 2024 yarışmasına katıldıktan sonra Turabi hakkında birçok soru merak konusu oldu. Onlardan biri de nerede yaşadığı sorusu oldu. Peki, Turabi nerede yaşıyor, aslen nerelidir?

TURABİ BABASI ASLEN NERELİ?

Turabi kendisi de babası da aslen Kahramanmaraş Afşinli'dir. Ancak doğma büyüme Mersinli'dir. Peki, neden "nerede yaşıyor" sorusu soruluyor. Çünkü, ABD'de 3 kez Survivor yarışmasına katıldı. Türkiye'deki yarışmalardan sonra en büyük ününü ABD Survivor yarışmasında kazandı. Hatta burada kazandığı şampiyonluk ve kazandığı milyonlar onu dünyaca ünlü bir isim haline getirdi. 

Survivor Turabi, şu anda İstanbul'da yaşıyor. Ancak dediğim gibi asıl memleketi Kahramanmaraş, doğup büyüdüğü yer ise Mersin'dir. 

İşte Turabi'nin kısa hayat hikayesi:

Turabi Çamkıran, 3 Temmuz 1987'de Mersin'de dünyaya geldi. Aslen Kahramanmaraş Afşin'li olan Çamkıran, eğitim hayatına Mersin'de başladı. Toroslar Lisesi ve Gazi Lisesi'nde öğrenim gören Çamkıran, liseyi Survivor yarışmasının ardından tamamladı. Gençlik yıllarında, breakdance, muay thai ve karma dövüş sanatlarına ilgi duydu.

Turabi'nin New York sokaklarında asılı afişi

2013 yılında, Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılarak yeteneklerini sergiledi ve yarı finale kadar yükseldi. Çamkıran'ın kariyerinde dönüm noktası olan Survivor yarışmasına ilk kez 2014'te katıldı ve Gönüllüler takımında yer alarak şampiyon oldu.

Bu başarısını 2015'te Survivor All Star'da tekrarlayarak, art arda iki kez Survivor şampiyonu olan ilk kişi oldu. 2018'de Survivor'a üçüncü kez katılan Çamkıran, beşinci sırada tamamladı.

Survivor sonrası, Çamkıran çeşitli sinema filmleri ve dizilerde rol aldı.

Ayrıca, Sağlık Bakanlığı'nın çocuklarda süt içme alışkanlığı kazandırma konulu kamu spotunda da yer aldı.

2019 yılı, Çamkıran için uluslararası alanda büyük başarılara sahne oldu.

ABD'de yayımlanan The Challenge adlı yarışmanın 33. sezonu olan The Challenge: War of the Worlds'te yarışarak şampiyonluk kazandı. Aynı yıl, The Challenge: War of the Worlds 2'de de yarışan Çamkıran, 10. bölümde diskalifiye oldu. 2022'de ise The Challenge: Ride or Dies'a katıldı ve yarışmadan beşinci sırada ayrıldı.

 

Yorumlar