Trabzonspor, Hami Mandıralı yönetiminde çalıştı

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında cumartesi günü deplasmanda Kardemir Karabükspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından yeniden başladı.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor, Hami Mandıralı yönetiminde çalıştı

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında cumartesi günü deplasmanda Kardemir Karabükspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından yeniden başladı.

Farklı Akhisar mağlubiyetinin ardından teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ile yolların ayrıldığı bordo-mavili ekip, Kardemir Karabük maçının hazırlıklarına pazartesi günü yaptığı ilk idmanla başlamıştı. Dünü izinli geçiren Trabzonspor, çalışmalarına bugün yeniden başladı.

Yardımcı Antrenör Hami Mandıralı yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmana sakatlıkları bulanan Bamba ve Malouda dışında bütün futbolcular katıldı. İdman öncesi saha içerisinde toplanan futbolculara Hami Mandıralı kısa bir konuşma yaptı.

Daha sonra da Bosingwa, Özer ve kaptan Onur birer konuşma yaptı. Takım kaptanı kaleci Onur’un biran önce kendilerini toparlamaları adına takım arkadaşlarına uyarılarda bulunması dikkat çekti.

Bordo-mavili futbolcular daha sonra koşu ve ısınma hareketleri ile başladıkları idmanda tep pas ve top kampa çalışması yaptı. Tüm arkadaşlarından daha fazla sorumluluk almalarını isteyen başarılı kaleci, "Artık yeni bir sezona başlıyormuş gibi başlayacağız. Şu anda kötü durumda olabiliriz ama hepimiz bir birimize destek olacağız. Benim için kaptanlık önemli değil, paranın da hiçbir önemi yok. Neden kötü oynuyoruz. Sorununuz mu var? Ben maç kazanmak istiyorum. Maddi veya manevi kimin ne sorunu varsa burada söylesin. Herkes bu formanın hakkını vermek için çalışacak, çalışmalı." dedi.

Bu arada Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile yaptığı görüşmenin ardından sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen teknik direktör Mustafa Akçay da idman öncesi tesislere gelerek ekibi, futbolcular ve kulüp çalışanlarıyla vedalaştı. Akçay'ın, cuma günü Türkiye Futbol Antrönerleri Derneği Trabzon Şubesi'nde basın toplantısı düzenleyeceği bildirildi.

LUCESCU KABUL ETMEDİ

Mustafa Akçay ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışlarına devam eden Trabzonspor yönetimi, görüştüğü isimleri de sır gibi saklıyor. Önceliğini kaliteli bir yabancı adaydan yana kullanmayı planlayan bordo-mavili yönetimin, daha önce Türkiye’de de görev yapan ve halen Shakhtar Donetsk’i çalıştıran Romen teknik adam Mircea Lucescu'ya teklif götürdüğü öğrenildi. Kulübüyle sözleşmesi olan başarılı teknik adamın ise teklife olumsuz cevap verdiği belirtildi. CİHAN

Yorumlar