Teşkilat Sena kimdir Teşkilat dizisi yeni oynucu Sena gerçek adı nedir?

Teşkilat Sena kimdir Teşkilat dizisi yeni oynucu Sena gerçek adı nedir? Teşkilat dizisine yeni katılan oyuncunun canlandırdığı karakter Sena oldu. Sena, TRT1'de yayınlanan Teşkilat dizisinin yeni karakteri oldu. Peki, Sena'yı kim canlandırıyor?

Google Haberlere Abone ol
Teşkilat Sena kimdir Teşkilat dizisi yeni oynucu

Teşkilat Sena karakterini canlandıran yeni oyuncunun kim olduğu merakla soruluyor. Dizinin yeni sezon oyuncuları arasında ünlü isimler yer alıyor. Teşkilat Sena kimdir Teşkilat dizisi yeni oynucu Sena gerçek adı nedir?

TEŞKİLAT SENA KİMDİR YENİ OYUNCU KİM?

Teşkilat Sena karakteri son bölümlerde en dikkat çeken karakterlerdendir. TRT 1'in sevilen dizisi Teşkilat'ın 4. Sezonu, 8 Eylül 2023 tarihinde yeniden ekranlara dönüş yaptı. Yeni sezonda diziye dahil olan Sena karakterini, yetenekli oyuncu Selin Genç canlandırıyor. Sena, zulme uğrayan naif bir kadın olarak karşımıza çıkacak ve Korkut ile yollarının kesişmesi, onun hayatında yeni bir sayfa açacak. Ancak "herkesin olduğu gibi Sena'nın da sırları vardır."

Teşkilat Sena kimdir Teşkilat'ın yeni oynucusu Sena'yı kim oynuyor
Teşkilat Sena daha önce farklı dizilerde boy gösteriyordu. Onlardan biri de Bir Zamanlar Çukurova dizisiydi.

 

SELİN GENÇ KİMDİR?

26 Haziran 1994 doğumlu Genç, Işık Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olmuş ve ardından Dilek Sabancı Devlet Konservatuvarı'nda Tiyatro eğitimi almıştır. 2018 yılında Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki Gülten Taşkın karakteriyle tanınan Genç, son olarak Yangın Günleri: Independenta dizisinde rol almıştır.

SELİN GENÇ'İN ROL ALDIĞI DİZİLER

2018-2022: Bir Zamanlar Çukurova – Gülten Taşkın Ciğerci
2021: Sana Söz – Bahar Atalay
2023: Yangın Günleri: Independenta
2023: Teşkilat – Sena

INSTAGRAM'DA SELİN GENÇ

Genç, sosyal medya hesabı Instagram üzerinden 333 bin takipçisiyle sıkça iletişim kuruyor. Resmi Instagram hesabı: @seliinngenc

Teşkilat Sena kimdir Teşkilat'ın yeni oynucusu Sena'yı kim oynuyor

ÖZEL HAYATI VE KİŞİSEL BİLGİLER

Genç, özel hayatını gözlerden uzak tutmayı tercih ediyor. Şu anda evli değil ve basına yansıyan bir ilişkisi de bulunmuyor.

TEŞKİLAT DİZİSİNDEKİ KIYAFETLERİ

Selin Genç, Teşkilat dizisindeki şık ve dikkat çekici kıyafetleriyle de tanınıyor. Tüm kıyafet ve kombinler, markalarıyla birlikte yakında sayfamızda yer alacak.

 

Yorumlar