Mesut Akusta öldü mü yaşıyor mu Teşkilat Mete Başkan diziden ayrıldı mı neden?

Mesut Akusta öldü mü yaşıyor mu Teşkilat Mete Başkan diziden ayrıldı mı neden, Mesut Akusta neden diziden çıktı? Mete başkan diziden ayrılıyor mu, Teşkilat dizisinin Mete başkanı neden yok, diziden ayrıldı mı, bir daha oynamayacak mı, son durum nedir?

Google Haberlere Abone ol
Mesut Akusta öldü mü Teşkilat Mete Başkan diziden

Mesut Akusta öldü mü yaşıyor mu Teşkilat Mete Başkan diziden ayrıldı mı neden, Mesut Akusta neden diziden çıktı? Teşkilat dizisinin Mete başkanı diziden ayrılıyor mu, neden öldü, dizide oynamayacak mı, kesin olarak ayrıldı mı? Mesut Akusta öldü mü yaşıyor mu Teşkilat Mete Başkan diziden ayrıldı mı neden? Mesut Akusta neden diziden çıktı?

Türkiye'nin istihbarat alanındaki gelişimini, dünya istihbarat teşkilatlarıyla yarışır hale gelişini anlatan Teşkilat isimli dizinin başrolündeki oyuncular, profesyonellikleriyle diziye ilgiyi artıyor. Dizinin son bölümünde Mete Başkan sürprizi yaşanıyor. Fragmanda sürprizin ne olduğu kısmen gösteriliyor.

Mete Başkan diziden ayrılıyor mu?
Mete Başkan diziden ayrılıyor mu?

 

Dizi bu yıl ikinci sezonunda bir kez daha seyircinin karşısına çıkıyor; ancak yeni sezonda dizinin önemli karakterlerinden biri yoktu. 

Dizide MİT yani Milli İstihbarat Teşkilatı'nın daire başkanlarından birini canlandıran karakter bu dönemin ilk bölümlerinde yer almamıştı. 

Mete Başkan diziden ayrılıyor mu?
Mete Başkan diziden ayrılıyor mu?

 

TRT1'de yayınlanan Teşkilat dizisinde Mete Başkan’ı canlandıran Mesut Akusta, ikinci sezonunun ilk bölümlerinde yer almamıştı.  

Sezon başında rahatsızlanarak tedavi altına alınan Mesut Akusta'nın eşi Şafak Özbir, ''Ameliyat sonrası yoğun bakım süreci, enfeksiyon, solunum, tansiyon, tekrar kanama riski derken tüm engelleri aştık. Evimizdeyiz ve Mesut çok kısa bir dinlenme sürecinden sonra çalışmaya başlayabilecek ne mutlu ki...'' ifadelerini kullanmıştı.

Mete Başkan diziden ayrılıyor mu?
Mete Başkan - Mete Akusta

 

Sağlığına kavuştuktan sonra evinde dinlenmeye çekilen Akusta, diziye ilerleyen bölümlerde dahil olmuştu. 

Ancak en son 20 Mart Pazar günü yayınlanan son bölümde beklenmedik bir gelişme yaşandı.

Mete Başkan, çıktığı bir operasyonda vurularak öldürülüyor. 

Mete Başkanın diziden ani şekilde ayrılması hayranları başta olmak üzere herkesi şaşırttı.


 

Yorumlar