Susan Sarandon tehdit alıyor

Amerikalı ünlü Hollywood yıldızı Sarandon, Filistinlilere verdiği destek nedeniyle sık sık tehdit aldığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Susan Sarandon tehdit alıyor

Amerikalı ünlü aktris Susan Sarandon, Gazze'de ateşkes talebiyle ve İsrail'e yapılan desteğin kesilmesi çağrısında bulundu. Washington DC'deki Capitol Hill'de düzenlenen bir gösteriye katılan Sarandon, Filistin halkına desteğini açıkça ifade etti. Katılımıyla gösteriye medya ve kamuoyunun dikkatini çeken Sarandon, "En azından bunu yapabilirim" diyerek, duruşunu belirgin bir şekilde ortaya koydu.

HOLLYWOOD'DA İŞİNİ KAYBETTİ

Sarandon, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına tepki gösterdiği için Hollywood'da işini kaybettiğini ve 10 yıldır birlikte çalıştığı ajanstan kovulduğunu açıkladı. Aldığı tehditlere rağmen, "Ben iyiyim ama günün sonunda bu, insanların ölmesi kadar önemli değil" şeklinde konuştu. "Dead Man Walking" filmindeki rolüyle Akademi Ödülü kazanan ve "Thelma ve Louise" dahil pek çok filmde yer alan Sarandon, cesur duruşuyla dikkat çekiyor.

ABD HÜKÜMETİNE ÇAĞRI

Sarandon'ın çağrısı, ABD hükümetine, Gazze'de ateşkes talep etmesi ve İsrail'e kaynak sağlamayı bırakması yönünde oldu. Filistin halkına yönelik desteğini sürdüren Sarandon, bu konuda kamuoyunun da desteğini bekliyor.

Yorumlar