Starcom selülit giderici masaj aleti yorumları

Starcom selülit giderici masaj aleti yorumları cihazı kullanmak isteyenler tarafından merak ediliyor. İşte detaylar:

Google Haberlere Abone ol
Starcom selülit giderici masaj aleti yorumları

BİM mağazalarında bu hafta aktüel ürünler listesinden cilt bakımı, güzellik ve makyaj konularında yardımcı olabilecek birçok cihaz da bulunuyor. Bunlar arasında dikkat çekenlerden biri de Starcom markasıyla bilinen selülit giderici masaj aleti oldu.

Peki,  Starcom selülit giderici masaj aleti yorumları nasıl, kullanıcı deneyimi ve kullananların yorumları ve tavsiyeleri nelerdir? Konu hakkında mümkün olduğunca araştırmalar yaparak sizler için topladığımız verileri buraya aktarıyoruz. 

Starcom'un cilt bakımı ve vücut masaj aletleri çeşitlilik göstermektedir. Daha önce de titreşimli cilt bakım temizleme cihazı satılmıştı. Bu cihazı kullananların yorumları genel olarak olumlu yöndeydi. 

BİM'de satılan selülit giderici cihaz hakkında çok fazla detay verilmemiş. 

Verilen bilgiler sadece cihazın düğmeleri ve hız ayarıyla ilgilidir. Bir de cihazın satış fiyatı da verilen bilgiler arasında bulunuyor. 

Buna göre; cihaz 4 farklı masaj başlığı taşıyor. Ayarlanabilir devir hızına sahiptir. Fiyatı da 49.90 TL'dir.

Cihazla ilgili en çok merak edilen konulardan birisi şarj aleti ile mi yoksa fişle mi şarj edildiği konusuydu. 

Meraklıları için bu konuyu araştırdık, cihaz fişle çalışıyor. 

BİM tarafından satılan Starcom markalı masaj aleti

 

ÖNEMLİ NOT:

Starcom selülit giderici masaj aletini kullananlar görüş ve önerilerini yorumlar kısmına yazarsa, yeni kullanıcılar da faydalanacaktır. 

BENZER ÜRÜN YORUMLARI

Starcom yeni olduğu için henüz deneyimleme yapanların sayısı az olduğundan biz de benzer ürünün farklı bir markaya ait olanını araştırıp bulduk. Aynı ürünün Relax Tone isimli bir markaya ait versiyonu da var. Bu ürün kullananların genel olarak memnun olduklarını söyleyebiliriz. Ancak aradaki kalite farkının ne kadar olduğunu ise bilemeyiz.

İşte Relax Tone isimli selülit giderici masaj aleti:

 

Yorumlar