Vakumlu siyah nokta temizleme aleti yorumları

BİM'de satışa sunulan vakumlu siyah nokta temizleme aleti yorumları tüketiciler tarafından merak ediliyor. İşte detaylar:

Google Haberlere Abone ol

BİM tarafından satışa sunulan binlerce cazip ürünler arasına vakumlu siyah nokta temizleme aleti de dahil oldu. Peki, Vakumlu siyah nokta temizleme aleti yorumları nasıl, ürünü kullananların deneyimleri nelerdir, bu konu hakkında yorum yapanlar var mı, sizler için araştırdı, derledik, buraya aktardık. Cilt bakımı ve güzelliğine önem veren kadın ve erkeklerin sıkça kullanabileceği yüz temizleme ve bakım cihazları her zaman ilgi görür. 

Öncelikle BİM'de satışa sunulan Vakumlu siyah nokta temizleme aleti hakkında kısa bir bilgi verelim. 

Cihazın tanıtım yazısında orijinal adı, "Vakumlu Siyah Nokta Temizleyici" olarak geçiyor. 

Cihazın USB girişi bulunduğu için her yerde rahatlıkla şarj edilebilir.

 

Cihazın markası ise "Polo Smart" olarak geçiyor. 

49,90 yani 50 TL'ye satılan ürün için, "Cildinizin altına işleyen güçlü vakumlama özelliği sayesinde gözeneklerdeki akne, siyah nokta ve kiri derinlemesine temizler. 6 farklı başlığı ile cildinizin ihtiyacı olan tam bir yüz temizliği gerçekleştirir. 3 farklı modu ile kuru, karma ve yağlı ciltlerde kullanılabilir" deniliyor. 

Polosmart'ın kendi internet sitesinde ise cihaz hakkında daha detaylı bilgi bulmak mümkün. 

Orada yazan bilgilerde ise cihaz hakkında şunlar söyleniyor:

Polosmart PSC06 Vakumlu Siyah Nokta Temizleyici yüksek vakum gücü sayesinde cilt üzerinde gözeneklerini tıkayan siyah nokta ve yağ birikintilerini haznesine vakumlar. Bu sayede hem cildimiz siyah noktalardan arınırken hem de cilt üzerindeki kan dolaşımı artar. Bu sayede cilt daha canlı gözükür. Cilt tipine göre ayarlanabilir modu ve başlıkları ile dilediğiniz oranda vakum gücü uygulanabilir. Şarjlı olması sayesinde rahat kullanım sunar ve dilediğiniz  yere taşınabilir.

Güçlü vakumlama özelliği ile cildinizin daha temiz ve ışıltılı görünmesini sağlar.

Kan dolaşımını arttırarak cilt üzerinde daha canlı bir görünüm sağlar.

Cildinizin altına işleyen güçlü vakumlama özelliği sayesinde gözeneklerdeki akne, siyah nokta ve kiri derinlemesine temizler.

6 farklı başlığı ile cildinizin ihtiyacı olan tam bir yüz temizliği gerçekleştirir.

3 farklı modu ile kuru, karma ve yağlı ciltlerde kullanılabilir.

En iyi sonucu almak için: Ürünü duş, banyo ya da 5 dakika sıcak havlu uyguladıktan sonra kullanın.

ÖNEMLİ NOT: Direkt kuru cilde uygulamaktan kaçının.

Farklı modlarda çalıştırma düğmeleri bulunuyor.

 

ÜRÜN HAKKINDAKİ YORUMLAR

Ürünle ilgili Trendyol'da yapılan pekçok yorum bulunuyor. Genel olarak bakıldığında yorumların çoğunluğu olumlu yönde. Ancak olumsuz yorumlar da her üründe olduğu gibi var. 

İşte olumlu ve olumsuzyorumlardan bazıları: 

- Daha önce alıcı olmaması ve yorum olmamasından dolayı çok çekinerek. almıştım ama iyiki almışım. Kesinlikle banyodan sonra denerseniz çok iyi sonuç alıyorsunuz. burun ve çene bölgesinde denedim çok güzel temizledi kronik siyah nokta sorunu olanlar için tavsiye ederim.hızlı teslimat için teşekkür ederim.

- çok başarılı bir ürün özellikle ağzı geniş olan iki başlık mükemmel vakumluyor tüm ağı ve siyah noktaları çekiyor. duştan sonra daha güzel olacağını düşünüyorum. fiyat olarak da çok uygun. teşekkürler trendyol 🤗

- paranıza yazık. diğer yorumlarda duştan sonra felan demişler her türlü denedim öncesi sonrası yok. çekim gücü kuvvetli ancak tek yaptığı şey kan çekmek. kesinlikle almayın.

- Cihazin çekim gücü güçlü, dikkatli kullanıldığını takdirde güzel temizliyor.Ayrica paketlemesi de güzel jelatinli ve kutulu geliyor.

- Ürün işe yaramıyor banyodan sonra da denedim randıman vermiyorum

AYNI MARKANIN FARKLI BİR ÜRÜNÜ

Aynı markanın farklı bir ürünü daha önce A101 tarafından satılmıştı. Ürünü kullanan vatandaşlardan birisi deneyimlerini Youtube kanalında paylaşmıştı. İşte o video:

Cihazı kullananların bu haberin altına yorum yapmaları halinde, haberi okuyan diğer okuyucularımız da bilgilenmiş olacaktır.

Yorumlar

Deniz çetin Valla eşim le çok memnun kaldık.çenem de ki beyaz noktaları bile temizliyor.iyi ki almışım.10 günde 1 temizliyorum.ardından bepanten uyguluyorum..kesinlikle tavsiye ederim..