Soylu ve Metiner tartışması tatlıya bağlandı

İçişleri Başkanı Soylu ile Mehmet Metiner arasında yaşanan kısa süreli tartışma tatlıya bağlandı. Soylu, Metiner'i arayarak helallik diledi.

Google Haberlere Abone ol
Soylu ile Metiner tartışmasında yeni gelişme

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile AK Parti Eski Milletvekili Mehmet Metiner arasında CNN Türk ekranlarında başlayan "FETÖ tartışması"nda yeni gelişme yaşandı. 

Tartışmanın taraflarından Mehmet Metiner, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Dün gece İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu kardeşim telefonla aradı.Yanlış anlaşılma karşılıklı olarak giderildi. Helalleştik. Aynı partinin ve aynı davanın iki neferi olarak birbirimize sadece abi-kardeş muhabbeti yakışır. Biz biriz ve beraberiz.Husumet bekleyenler başka kapıya" dedi. 

NE OLMUŞTU?

Mehmet Metiner, CNN Türk ekranlarında katıldığı bir programda, Emniyet ve TSK'daki FETÖ yapılanmasına yönelik iddilarda bulunarak, gözden kaçan, sızıntılar yaşanabileceğini ima etmişti. 

Metiner'in konuşması üzerine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, canlı yayına bağlanarak kendi döneminde bu tür şeylerin yaşanmasına müsaade etmeyeceklerini belirterek, Metiner'in cevabını dinlemeden telefonu kapatmıştı.

Daha sonra ikili arasında Twitter üzerinden kısa bir tartışma daha yaşanmıştı. 

Yorumlar