Sivasspor’a Valilikten arazi desteği

Sivasspor tesislerinin yanında bulunan Özel İdareye ait 105 dönüm araziyi sportif tesis yapmak üzere Sivasspor’a tahsis edildi. Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, araziye, alt yapı sahaları, mini stadyum ve spor lisesi yapacaklarını söyledi....

Google Haberlere Abone ol
Sivasspor’a Valilikten arazi desteği

Sivasspor tesislerinin yanında bulunan Özel İdareye ait 105 dönüm araziyi sportif tesis yapmak üzere Sivasspor’a tahsis edildi. Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, araziye, alt yapı sahaları, mini stadyum ve spor lisesi yapacaklarını söyledi.

    Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Vali Alim Barut, araziyi Sivasspor’un Avrupa’da söz sahibi olan bir kulüp olması isteğiyle devrettiklerini vurguladı.

    Sivasspor’un artık önümüzdeki dönemde sadece Süper Lig'de değil, Avrupa’da da ülkemizi temsil edeceğini belirten Barut, şöyle devam etti:

    “Sivasspor, Türkiye liglerinden UEFA’ya geçen kulüplerimizden biri oldu. Bu sebeple de tebrik ediyorum. Bu şekilde tesislere yeni tesisler ekleyerek de başarılarına başarı katacağını düşünüyorum. Zaten bunu devrederken de söz istiyorum Avrupa’da da söz sahibi olan bir kulüp olması isteğiyle bu tesislerin kullanımını Sivasspor’a devrediyorum”

    Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ise tahsis edilen alana alt yapı için yeni sahalar ve mini bir stadyum ile bir spor lisesi yapmayı istediklerini söyledi. Otyakmaz, şunları ifade etti:

    

    “Bir takım ihtiyaçlarımızı karşılamak üzere bize talebimiz üzerine, sizinde onayınızla yeni bir bölge tahsis ediliyor. İnşallah o bölgede alt yapıdaki kardeşlerimizin eğitimi için yeni sahalar, normal nizami karşılaşmalar, müsabakalar yapılacak mini bir stadyum onunla birlikte, önümüzdeki dönemde de bir spor lisesi yapmayı arzu etmekteyiz. Destekleriniz için Sivasspor camiası olarak şükranlarımızı sunarız.”

    Konuşmaların ardından Vali Barut ile Kulüp Başkanı Otyakmaz, hazırlanan protokolü imzaladı. Daha sonra ise Otyakmaz, Vali Barut’a isminin yazılı olduğu forma hediye etti.

CİHAN

Yorumlar