Shakhtar Donetsk, Lucescu’nun Spartak Moskova yla görüştüğünü yalanladı

Ukrayna ligi Shakhtar Donetsk Başkanı Sergey Palkin, teknik direktör Mircea Lucescu’nun, Rus takımı Spartak Moskova ile görüştüğü yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade etti. Basına konuşan Palkin, Lucescu’nun böyle...

Google Haberlere Abone ol
Shakhtar Donetsk, Lucescu’nun Spartak Moskova yla görüştüğünü yalanladı

Ukrayna ligi Shakhtar Donetsk Başkanı Sergey Palkin, teknik direktör Mircea Lucescu’nun, Rus takımı Spartak Moskova ile görüştüğü yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

Basına konuşan Palkin, Lucescu’nun böyle bir niyetinin olmadığını ifade etti. Palkin, “Lucescu ile gelecek kariyeri konusunda defalarca konuştuk. Şu anda onun Shakhtar ile sözleşmesi var, sözleşmesi 1 yıl sonra sona erecek. Lucescu benimle konuşmasında Shakhtar’dan ayrılmak gibi bir arzusunun olmadığını söylemişti. Son zamanlarda Ukrayna’nın ağır siyasi durumundan kaynaklanan ve basının gündeminden düşmeyen bu söylentiler hiç bir gerçekle bağdaşmıyor.” dedi.

Rus basınında çıkan iddialara göre, Lucescu Shakhtar Donetsk’in sahibi Tatar asıllı Ukrayna’nın zengin iş adamı Rinat Ahmetov’dan izin alarak Spartak yetkilileriyle görüşmelere başlamak için 24 Mayıs’ta Viyana’ya gittti.

Daha önce Lucescu, Rus basınına yaptığı açıklamada, Ukrayna'dan ayrılmayı hiç düşünmediğini tekrarlamıştı. Muhabirin Galatasaray'ı sorması üzerine iddiaları tekrar kesin dille yalanlayan Rumen teknik adam, "Size tavsiyem, en iyisi Türk ve Rumen basınını okumamak. Ben Ukrayna'dan hiç ayrılmayı düşünmüyorum." şeklinde konuşmuştu.

CİHAN

Yorumlar