Serkan Tüzün kimdir, nerelidir, kaç yaşında, eşi kimdi, neden öldü?

Eski Alperen Ocakları Başkanı Tüzün'ün Adalet Bakanlığında daire başkanlığı yaptığı biliniyor. Tüzün'ün eşini öldürdükten sonra aynı silahla intihar ettiği ileri sürülüyor.

Google Haberlere Abone ol
Serkan Tüzün kimdir, nerelidir, kaç yaşında, eşi?

Serkan Tüzün kimdir, nerelidir, kaç yaşında, eşi kimdi, neden öldü? Eşini öldürüp intihar ettiği iddiaları doğru mu soruları bu aralar merakla soruluyor. Eski Alperen Ocakları Başkanı Tüzün'ün Adalet Bakanlığında daire başkanlığı yaptığı biliniyor.

Adalet Bakanlığı Destek Hizmetleri Daire Başkanı Hakim Serkan Tüzün'ün eşini öldürtükten sonra intihar ettiği öğrenildi. Tüzün'ün ölümünden sonra HSK tarafından taziye mesajı yayınlandı. Taziye mesajı bazı muhalif siteler tarafından, "eşini öldüren adama taziye" imalarıyla haberleştirildi. Peki, Serkan Tüzün kimdir, nerelidir, neden hedef alınıyor?

Serkan Tüzün'ün hedef alınmasının asıl nedeni Alperen Ocakları Başkanlığından geliyor olmasıdır. Onun siyasi kimliği CHP yandaşı medya tarafından hedef alınması için yeterli bir kriter olarak yorumlanıyor. 

Serkan Tüzün kimdir, neden öldü?
Serkan Tüzün kimdir, neden öldü?

 

Adalet Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Serkan Tüzün, eşini öldürdükten sonra intihar etti. Tüzün, bir dönem Alperen Ocakları'nın genel başkanlığını yapmıştı.

Olay, Adalet Bakanlığı’na ait Yenimahalle’deki Turkuaz konutlarında meydana geldi. Hakim Serkan Tüzün, evinde geçirdiği bunalım sonucu önce üç çocuğunun annesi olan eşi İlksen Tüzün’ü silahla vurarak öldürdü ardından da aynı silahla intihar etti. İlksen Tüzün ve Serkan Tüzün’ün cenazeleri Adi Tıp morguna kaldırıldı.

Ankara'nın Etimesgut ilçesindeki Turkuaz Konutları Hakim Lojmanlarında meydana gelen olayda iddiaya göre; Adalet Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'nda Daire Başkanı olan Hakim Serkan Tüzün, sabaha karşı 3 çocuklarının da bulunduğu evde evli olduğu İlksen Tüzün ile tartışmaya başladı.

Serkan Tüzün kimdir, neden öldü?
Serkan Tüzün kimdir, neden öldü?

 

Tüzün, kendisi gibi hukukçu olan ve hakimlik sınavlarına hazırlanan İlksen Tüzün'e tabanca ile ateş etti, ardından aynı tabancayla kendini vurdu. Komşularının haber vermesi üzerine polis ve sağlık ekipleri eve sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Serkan Tüzün ve İlksen Tüzün'ün hayatını kaybettiği belirlendi.

Büyük Birlik Partisi'nin gençlik kolları olan Alperen Ocakları’nın genel başkanıyken görevden alınmıştı. Sonrasında ise hakimlik sınavlarına girerek Adalet Bakanlığı bünyesinde devlet memuru oldu. Tüzün, Danıştay’da tetkik hakimliği yaptıktan sonra Adalet Bakanlığı Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı’na atanmıştı.

BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu döneminde Alperen Ocakları Genel Başkanı olan Tüzün, daha sonra bu göreve gelen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici tarafından 2014 yılında görevinden alınmıştı.


 

Yorumlar

heisenberg1985 İntihar süsü verilmiş bir cinayet olamaz mı? Serkan Tüzün'ü tanıyan herkes böyle bir şey yapacak birisi değil diyor...