Selena Hades neden değişti?

Selena dizisinde Hades karakterini canlandıran oyuncu neden değişti, diziden ayrıldı mı?

Google Haberlere Abone ol

Televizyon kanallarının 11 yıl öncesine kadar en çok izlenen çok dizilerinden olan Selena şimdilerde tekrar bölümleriyle yeniden ekranlara geliyor. 

Tekrar bölümlerini izleyen minik seyirciler ise dizide yaşanan değişiklikleri de yakından takip ediyor. 

Diziyi takip edenlerin de gördüğü gibi yeni bölümlerde Hades değişti. Bu nedenle birçok minik seyicri Hades neden değişti diye soruyor.

2006 yılından itibaren Hades karakterini Sinan Çalışkanoğlu canlandırıyordu

2009 yılından itibaren ise diziden ayrılan Sinan Çalışkanoğlu'nun yerine Hades karakterini Cenk Tunalı canlandırmaya başladı.

Sinan Çalışkanoğlu'nun diziden ayrılması dizinin özellikle de minik hayranlarını meraklandırdı.

Minik hayranları Hades neden değişti diye sorup duruyor.

Hades karakterini canlandıran Sinan Çalışkanoğlu, o dönemlerde Show TV'de yayınlanan başrolünde Şafak Sezer'in oynadığı Türk Malı dizisine transfer olduğu için diziden ayrılmak zorunda kalmıştı.

Çalışkanoğlu diziden ayrılınca da Hades karakterini Cenk Tunalı canlandırmaya başladı.

SELENA HADES'LE SAVAŞIYOR

Peki Hades karakterini canlandıran oyuncular kimlerdir?

Hades karakterini ilk canlandıran oyuncu Sinan Çalışkanoğlu biyografisi şöyle:

Sinan Çalışkanoğlu 26 Ocak 1978 İstanbul'da dünyaya geldi. Akademi İstanbul Tiyatro bölümünü bitirdi. Daha sonra Pera Güzel Sanatlar Merkezinde pandomim ve oyunculuk dersleri aldı.

Birçok tiyatro oyununda, dizide, sinema filminde ve reklamda oynamıştır. Atv'de yayınlanmış olan başrolünde Sinem Kobal'ın oynadığı Selena adlı bir komedi dizisinde Hades adlı kötü bir karakteri oynamıştır. 2 Eylül 2007 tarihinde Yeşim Ceren Bozoğlu ile evlenip 2010 yılında boşandı.

Show TV'de yayınlanan Türk'ün Uzayla İmtihanı dizisinde Volkan Şahin karakterini oynamıştır. Kanal D'de yayınlanan Şanslı Masa adlı programın Orçun Kaptan ile birlikte moderatörlüğünü yapmıştır. TRT 1'de yayınlanan Gurbette Aşk isimli dizide oynadı.

2013 yılında kendisi gibi oyuncu olan Tuğba Sarıünal ile evlenmiştir. Ancak çift 2015 yılının sonlarına doğru boşanmıştır.[1] 52 bölüm Elin Oğlu programını sunmuştur. Program 7 Mayıs 2016 tarihinde sona erdi. Ekim 2017'de Show Tv'de yayınlanan Klavye Delikanlıları adlı dizide Veli karakteri ile yer aldı. Günümüzde Güldür Güldür Show'da çeşitli komedi skeçlerinde rol aldı; daha sonra buradan da ayrıldı.

YENİ HADES KİMDİR?

Yeni Hades karakterini canlandıran oyuncu ise Cenk Tunalı'dır.

Peki Cenk Tunalı kimdir? 

Cenk Tunalı 9 Eylül 1978 tarihinde İstanbul'da doğdu. 

TRT'de yayınlanan Yedi Numara adlı dizide canlandırdığı Deniz karakteriyle tanınmaktadır.Ayrıca 2013 yılında Umutsuz Ev Kadınları dizisinde Şero (Şerafettin) karakterini canlandırmıştır.

 

Yorumlar

Kadyr Selin oldumi