Cansu Demirci neden öldü? 27 Aralık güncel bilgi Selena Selin Cansu Demirci öldü mü gerçekten?

Cansu Demirci neden öld sorusu ne kadar bir soru bilmiyorum ama sosyal medyada sıklıkla dile getiriliyor. Ünlü dizinin sevilen yıldızı hakkında başta sosyal medya olmak üzere internet mecralarında ortaya atılan iddiaların tamamı asılsız. Peki, Cansu Demirci neden öldü? 27 Aralık güncel bilgi Selena

Google Haberlere Abone ol
Cansu Demirci neden öldü? 27 Aralık güncel bilgi

Cansu Demirci neden öldü? 27 Aralık güncel bilgi Selena Selin Cansu Demirci öldü mü gerçekten? soruları magazin dünyasının gündemine oturdu. Selena Selin kim, Demirci neden öldü veya geçrekten öldü mü soruları merakla soruluyor. Çocukların bir zamanlar severek izlediği Selena dizisi şimdilerde yeniden ekranlara tekrar bölümleriyle geliyor. Peki, Cansu Demirci öldü mü veya neden öldü? Selena Selin kim? Selena'da Selin karakterini kim oynuyor? İşte Selin'in gerçek kimliği: 

CANSU DEMİRCİ ÖLDÜ MÜ, NEDEN ÖLDÜ?

Selana Selin karakterini canlandıran ünlü oyuncu Cansu Demirci ölmediği için neden öldüğü sorusunun da bir cevabı olmaz. Yani Demirci ölmedi, yaşıyor. Selena dizisinde Selin karakteri, evin üç çocuğundan birisidir. Selin'i canlandıran oyuncu bir zamanların çocuk oyuncusu Cansu Demirci'dir. 

SELENA SELİN ÖLDÜ MÜ?

27 Aralık 2023 tarihi itibariyle güncel bir bilgi olarak belirtelim ki; Demirci ölmedi, yaşıyor. Selena, özellikle çocuk ve genç oyuncularının yetişkinlik halleriyle ilgi görmeye devam ediyor. Leyla, Nazlı ve Kıvılcım... Bu isimlerin yetişkinlik halleri sosyal medya üzerinden hep karşımızda. Fakat dizinin ana karakterlerinden biri olan Selin'i canlandıran ve Instagram üzerinden, kendisiyle aynı adı taşıyan ve Selena dizisinde rol alan Demirci adlı biriyle sıkça karıştırılan Cansu Demirci'nin son hali merak konusu oldu.

Selena Selin kim? Selena'da Selin karakterini kim oynuyor?
Selena Selin kim? Selena'da Selin karakterini kim oynuyor?

 

Selena Selin yani Cansu Demirci biyografisi şöyle:

Cansu Demirci 25 Nisan 1992 tarihinde dünyaya geldi. 

Demirci, Sihirli Annem dizisinin ardından Selena dizisinde rol aldı ve bu dizideki Selin rolüyle ünlendi. Lise yıllarında Selena dizisinde rol alan Demirci, aynı dönemlerde St. Georg Avusturya Lisesi ve Ticaret Okulu'nda okuyordu ve buradan 2010 yılında mezun oldu.

Bale eğitimi alan Demirci, üniversite eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde tamamladı. Son olarak Bir Zamanlar Anadolu'da filminde rol alan oyuncu, sosyal medya kullanmıyor. Demirci, uzun süredir yurt dışında yaşıyor.

Dizide kız kardeşini canlandıran Gizem Güven, katıldığı bir YouTube programında, Demirci'nin yurt dışında yaşadığını söyledi.

Selena Selin karakterini canlandıran Cansu Demirci, uzun süredir yurt dışında olduğu için hakkında bu tür söylentiler çıkıyor.

Demirci, film ve oyunculuk dünyasından uzun zamandır uzak durmayı tercih ediyor.

Yurt dışında eğitimine devam eden Demirci'nin en son paylaştığı resimleri de sosyal medyada yer alıyor.

İşte Cansu Demirci'nin son hali:

cansu demirci neden öldü

CANSU DEMİRCİ'DEN SON DAKİKA AÇIKLAMASI

Cansu Demirci kendisi hakkında yapılan haberlerle ilgili son dakika açıklaması yaptı.

Cansu Demirci son dakika açıklaması
Cansu Demirci

 

Demirci açıklamasında, "Evet ilk önce internette benim hakkımda yayılmış: Cansu Demirci öldü Cansu Demirci hakkında yalan yanlış haberler/fotoğraflar Ben yine aynı Cansuyum son halim gibi okumak için yurtdışına gittim ve orda kendime hayat kurdum '. Yaşadığım herşey den sonra burdayım." ifadelerini kullandı.

CANSU DEMİRCİ AİLESİYLE

Cansu Demirci'nin yurt dışında eğitim hayatını sürdürdüğünün açıklamasından sonra hayranları derin bir nefes aldı.

SELİN'İN KÖR OLDUĞU EĞLENCELİ BÖLÜM

 

Yorumlar

Muhammed Cansu demirci ben seni çok seviyorum aşkım
ilknur atar bunlar bgerçekmi