Sedat Peker'in haber kaynağı firari PKK'lı çıktı

Sedat Peker'in Mehmet Ağar'ın oğlu Tolga Ağar hakkındaki iddialarının kaynadığı firari PKK'lı muhabir çıktı. Firari PKK'lının iddiaları ocak ayında Twitter'da dillendirdiği sonrasında ise iddiaların muhalif medyaya düştüğü ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Sedat Peker'in haber kaynağı firari PKK'lı çıktı

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in Youtube üzerinden yayınladığı videolardan birinde yer alan Tolga Ağar ile ilgili iddiaların kaynağının PKK'lı firari bir muhabir olduğu ortaya çıktı. 

Peker'in ilk kez büyük bir sırmış gibi açıkladığı iddiaların daha önce Twitte'da PKK'lı ve FETÖ hesapları tarafından paylaşıldığı ortaya çıktı. 

Ortaya çıkan detaylara göre; söz konusu kişilerin iddialarında birden fazla çelişki de bulunuyor.

Çünkü, sözü edilen tarihlerde Yeldana Kahırman'ın nerede olduğu ve Tolga Ağar'ın o tarihlerde nerede olduğu tarihleriyle ve resimleriyle tek tek sosyal medya hesaplarında yer alıyor. 

Konuyla ilgili detaylı bilgiler, "Emre Yazıyor" isimli Twitter hesabında yer alıyor. 

Söz konusu Twitter hesabı, Yeldana Kahırman ile Tolga Ağar hakkındaki iddiaların yer aldığı uzun bir Tweet zinciri hazırladı. 

İşte o zincirden bir kısım:

2- Yeldana Kahırman, 28 Mart 2019 sabahı, saat 08:30 sıralarında aynı evi paylaşan arkadaşı tarafından mutfağın doğalgaz borusuna asılı vaziyette bulunmuştu. Kahırman'ın vefatı 28 Mart 2019 akşamı A-Haber ve ATV'de de yer almıştı.

3- Yeldana Kahırman ve Tolga Ağar hakkındaki ilk iddiayı ortaya atan, şuan firari olarak Yunanistan'da bulunan PKK'nın yayın organı Fırat Haber Ajansı'nın PKK Sempatizanı muhabiri. İddiayı ilk kez 31 Ocak 2020 tarihinde attığı twitlerle gündeme getirdi.

4- PKK Sempatizanı ve eski PKK yayın organı muhabiri olan sözde 'Gazeteci' şahıs tarafından gündeme getirilen bu iddia, tıpkı İpek Er-Musa Orhan vakasında olduğu gibi önce PKK ve FETÖ tandanslı hesaplar tarafından dolaşıma sokuldu, ardından da muhalif medyada yerini aldı.

5- PKK sempatizanı ve yayın organının muhabiri olan şahsın iddiasına göre, Yeldana Kahırman, 27 Mart 2019 (Sözde gazeteci 2018 yazmış) Tolğa Ağır tarafından Tunceli/Pertek'e çağırılıyor ve burada tecavüze uğruyor. Ardından ÇIPLAK halde kaçarak Jandarmaya sığınıyor.

6- Sözde PKK Sempatizeni şahsın iddiasına göre, ÇIPLAK halde Jandarmaya sığınan Yeldana Kahırman'ın şikayeti Mehmet Ağar'a iletiliyor ve Mehmet Ağar helikopter yollayarak oğlu Tolga Ağar'ı bölgeden çıkartıyor. 1 gün sonra da Yeldana intihar ediyor (!) Kurgu bu şekilde yapıldı.

PKK'lı muhabirin iddiaları dile getirdiği Twitter paylaşımları:

 

Yorumlar