Seda Tosun neden boşandı? Kendisi açıkladı

Seda Tosun neden boşandığını dava sonrasında yaptığı açıklama ile kamuoyuna duyurdu. Mucize filminin Mizgin karakteriyle gönüllere taht kuran ünlü oyuncu, fenomen Taner Ataş ile evlenmiş ve bu evlilikten bir çocukları olmuştu. Tosun, doğum sonrasında soluğu mahkemede aldı.

Google Haberlere Abone ol
Seda Tosun neden boşandı? Kendisi açıkladı

Seda Tosun neden boşandı, Taner Ataş ile boşanma nedenleri neydi sorularına ünlü ismin kendisinden geldi.

SEDA TOSUN NEDEN BOŞANDI?

Türkiye'nin Mucize filmindeki güzel gelin "Mizgin" karakteriyle tanımaya başladığı Seda Tosun, ikinci evliliğinde de beklediği mutluluğu bulamadı. Tosun, Taner Ataş ile yaptığı ikinci evliliğinden bir bebek dünyaya getirdi. Ancak hamileliğinden hemen sonra soluğu mahkemede aldı. Neden boşandığını ise yaptığı kısa açıklamada ifade etti. 

seda tosun'un ikinci evliliği sona erdi: ayrılığın perde arkası

İLK GÖRÜŞTE EVLİLİK, SONRASINDA AYRILIK

Ünlü oyuncu Seda Tosun, 'Mucize' filminde canlandırdığı Mızgin karakteriyle adını duyurmuştu. Geçtiğimiz sene, sosyal medya fenomeni Taner Ataş ile evlenen Tosun, bu evlilikten bir yıl sonra boşanma kararı aldı. Çiftin, sosyal medya üzerinden "Biz evlendik!" notuyla evliliklerini duyurdukları biliniyor. Tosun, evlilik teklifini anlatırken, "Evde film izlerken 'evlenelim mi' dedi, ben de hemen 'tamam' dedim. Doğaçlama ve romantik bir anıydı" demişti.

Seda Tosun

Seda Tosun ve bebeği

 

KISA SÜREN MUTLULUK

Evlilikleri sırasında, Seda Tosun ve Taner Ataş çifti, Lidya ismini verdikleri bir kız çocuğu sahibi oldu. Ancak mutlulukları kısa sürdü. Tosun, "Evliliğimi sonlandırıyorum. Maalesef anlaşamıyoruz" diyerek boşanma kararını duyurdu.

Ayrıca, "Hamileliğim ve bebek derken sabretmek zorunda kaldım. Artık hatalarına katlanamıyorum" ifadelerini kullanarak evlilik sürecinde yaşadığı zorluklara işaret etti.

ADLİYEDEN BOŞANMA MESAJI 

ün resmi olarak boşanan Seda Tosun, adliye koridorunda boşanma evraklarını havaya atarak sevincini gösterdi. Evlilik cüzdanını yırttığı anları da paylaşan Tosun, "Evlilikte köleliğe, şiddete, aşağılanmaya, rencide edilmeye, rezilliklere son! Kızım mutlu büyüyecek inşallah" dedi. Ayrıca, "Çok iftiraya maruz kaldım, anlaşmalı boşanabilmek için sustum" diyerek yaşadığı zorlukları dile getirdi ve destek olanlara teşekkür etti.

 

Yorumlar