Seda Sayan Ayşe kimdir?

Seda Sayan'ın Kanal D'de yayınlanan gündüz kuşağı programının konuklarından Ayşe'nin kim olduğu merak ediliyor.

Google Haberlere Abone ol
Seda Sayan Ayşe kimdir?

Seda Sayan Ayşe isimli konuğu ile uzun süredir ekranlarda reyting kasmaya çalışıyor. Programa katılanlar arasında en dikkat çeken isimlerden olan Ayşe'nin kim olduğu merak ediliyor. 

SEDA SAYAN AYŞE KİMDİR?

Sabahın Sultanı Seda Sayan'da milyonların karşısına çıkan Ali ve Ayşe'nin kim olduğu merak konusu. Detaylar haberimizde yer alıyor.

STAR TV'de yayınlanmaya devam eden ve 400 bölümü geride bırakan Sabahın Sultanı Seda Sayan, hafta içi her gün büyük ilgi ile izleniyor. Sabah saatlerinde başlayan ve öğlene kadar devam eden programda birçok kişi evlenmeye veya kavuşmaya geliyor. Güzel sunucu ağırladığı konuklarına umut ışığı olmayı sürdürürken son dönemin en fenomen ikilisi Ayşe ile Ali oldu. Seyirciler de kendileri hakkındaki bilgileri öğrenmek istiyorlar. Peki, Sabahın Sultanı Seda Sayan Ayşe ve Ali kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Bir süredir her gün milyonların karşısına çıkan Ali ve Ayşe daha önce evliydi ancak boşandılar. Ayşe, Ali ile yeniden birlikte olmak istiyor. Ancak karşılığı şu anlık yok gibi. Yasal sürece göre de 1 seneden önce evlenmeleri mümkün değil. Ali, ısrarla Esra'yı sevdiğini söylerken Ayşe'nin tüm umudu sevdiği insanla bir arada olabilmek. Instagram hesapları bilinmemektedir.

Ayşe ilk geldiği dönemde kayınvalidesinin evliliklerini bozduğunu öne sürüp eski eşi Ali'ye "Çocuklarımın babası, gözümüzün nuru. İkimiz olduktan sonra dünya döner. Seni çok sevdim, sevmeye de devam edeceğim." demişti.

Seda Sayan Ayşe kimdir
Seda Sayan'ın programına konuk olan Ayşe ve Zeynep

 

 

Yorumlar