Savaşçı dizisi Teğmen Çiğdem Ülgen kimdir?

Savaşçı dizisine bu sezon yeni katılan isimlerden biri olan Teğmen Çiğdem Ülgen, Kılıç Timi'nin en dikkat çeken isimlerinden biri olmayı başarıyor. Peki, Teğmen Çiğdem Ülgen kimdir, kaç yaşındadır?

Google Haberlere Abone ol
Savaşçı dizisi Teğmen Ülgen kimdir?

Savaşçı dizisi Teğmen Ülgen veya tam adıyla Teğmen Çiğdem Ülgen kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Savaşçı dizisine bu sezon yeni giriş yapan isimlerden biri olan Teğmen Ülgen, dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Genç ve hızlı olmasıyla dikkatleri üzerine çeken Teğmen Ülgen son bölümde terörist Sara'nın firarıyla daha çok ön plana çıktı. Sara'yı yakalamak için peşinden giderek canını tehlikeye atıyor. 

Öte yandan Teğmen Ülgen'in Kılıç Timi'nde Yüzbaşı Kürşat ile duygusal bir yakınlaşması bulunuyor. Birbirine zıt iki karakter olan Ülgen ile Kürşat'ın aralarındaki ilişkinin nereye varacağı ise merak konusudur. Peki, Savaşçı dizisinde Teğmen Ülgen karakterini canlandıran oyuncu kimdir?

Teğmen Çiğdem Ülgen karakterini canlandıran oyuncu Gayet Turgut'tur. 

İşte Gaye Turgut biyografisi: 

Gaye Turgut 1987 İstanbul'da dünyaya geldi.

Aileden sanatçı olan Gaye Turgut daha ana okulu çağında oyunculukla ilgili etkinliklerde rol almaya başlamış.

Arnavutköy Korkmaz Yiğit Anadolu Lisesini bitirdikten sonra burslu olarak eğitim aldığı (2005-2010) Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü ve Sinema Televizyon bölümünde çift anadal yaptı. 

Ümraniye T Tipi Ceza İnfaz Kurumunun sahnelediği ‘Duvarların Dili’ adlı tiyatro oyununda rol aldı.

Sadri Alışık Tiyatrosu’nda da rol alan Gaye Turgut’un televizyonda yıldızının parladığı ilk dizi başrol kadın oyuncusu olduğu “Beni Affet” dizisidir.

Gaye Turgut, ‘Savaşçı’ dizisinin 2. sezonu itibariyle ‘Teğmen Çiğdem’ karakteriyle izleyicilerin karşısına çıktı. 

Gaye Turgut'un şu ana kadar rol aldığı diziler şöyle: Savaşçı, Beni Affet, Yamak Ahmet, Yahşi Cazibe, Türk Malı, Kanıt, Her Halimle Sev Beni, Akasya Durağı, Beşinci Boyut ve Sevgi Ana. 

Gaye Turgut diziler dışında filmlerde de rol aldı. Oynadığı filmler ise şunlardır: Kurt Kapanı, 72. Koğuş ve Funda.

 

Yorumlar