Şamil Tayyar siyaseti bıraktığını açıkladı

AK Parti Medya ve Tanıtım Başkan Yardımcılığı'na getirildikten bir ay sonra görevinden istifa ettiğini açıklayan Şamil Tayyar, siyaseti bıraktığını belirterek gazeteciliğe geri döneceğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Şamil Tayyar siyaseti bıraktığını açıkladı

AK Parti'de Mahir Ünal'ın başkanlığını yaptığı Tanıtım ve Medya bölümünden istifa ettiğini açıklayarak aktif siyaseti de bıraktığını söyledi. Şamil Tayyar, bir ay önce bu göreve atandığını açıklamıştı. Tayyar, "Nasip olursa mesleğime dönüyorum. Aktif siyaseti bırakıyorum" dedi.

Eski AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, bir ay önce atandığı AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı görevini bıraktığını duyurdu.
 
Tayyar, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Mahir Ünal ile yaptığı görüşme sonrası kararı sosyal medya hesabından paylaştı. Tayyar, “Birlikte görev yaptığım Tanıtım ve Medya Başkanımız @mahirunal‘la istişare sonucunda ‘yardımcılık’ görevinden ayrıldım. Nasip olursa mesleğime dönüyorum. Aktif siyaseti bırakıyorum. Bize güvenen tüm dostlara sevgi ve muhabbetle” diye yazdı.

DOĞU PERİNÇEK ÇIKIŞI GÜNDEM OLMUŞTU

Şamil Tayyar geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'İslamcı Kemalist' rolü biçtiği gerekçesiyle Doğu Perinçek'i Twitter hesabından uyarmış ve "haddinizi bileceksiniz" demişti.

“Erdoğan İslami Kemalist oldu’ diyen Perinçek'i Twitter hesabından 'uyaran' Şamil Tayyar, "Cumhurbaşkanımıza ‘İslamcı Kemalist’ diye rol biçen, AK Parti’nin akıl danesiymiş gibi rol çalan Perinçek ve avanesini uyarayım" diye yazmıştı.

Yorumlar