Sabancı Holding ne kadar bağış yaptı?

Sabancı Holding'in dün akşam düzenlenen "Türkiye Tek Yürek" kampanyasına ne kadar bağış yaptığı merak ediliyor.

Google Haberlere Abone ol
Sabancı Holding ne kadar bağış yaptı?

Sabancı Holding ne kadar bağış yaptı, dün akşam düzenlenen, "Türkiye Tek Yürek" kampanyasında AFAD'a bağış yapan holdingler arasında Sabancı Holding var mıydı, soruları merakla soruluyor. 100 milyar liradan fazla bağışın yapıldığı kampanyada yediden yetmişe Türkiye tek yürek oldu. Küçük çocuklar harçlıklarını, birçok büyük cebindeki paranın yarısını gönderirken, büyük şirketler de 30 milyar liraya varan meblağlarda bağışlarda bulundu. Bağış yapan şirketler arasında gözler doğal olarak Türkiye'nin tanınmış büyük holdinglerini aradı. Onlardan biri de Sabancı Holding'di. Peki, Sabancı Holding ne kadar bağış yaptı?

SABANCI HOLDİNG NE KADAR BAĞIŞ YAPTI?

Sabancı Holding dün akşam düzenlenen "Türkiye Tek Yürek" kampanyasında AFAD'a herhangi bir bağışta bulunmadı. Ancak Sabancı Holding'in depremin ilk gününden itibaren deprem bölgesinde çeşitli yardımlarda bulunduğu biliniyor. 

Depremlerin yaşanmasından sonra, Sabancı Holding, depremden etkilenen 10 ilde yaşayan yaklaşık 7 bin çalışanıyla irtibata için harekete geçti.

Çalışanları, aileleri ve ihtiyaç sahibi bölge halkının yakın çevredeki 44 lokasyonuna yerleşmelerini sağladı.

Bölgede ihtiyaç duyulan yardım malzemelerini bölgeye göndermeye başladı.

Topluluk şirketleri faaliyet gösterdikleri alanlardaki yardımların yanı sıra arama & kurtarma çalışmalarında yer alıyor, binlerce kişiye gıda temini ve dağıtımı yapıyor.

Sabancı Gönüllüleri aynı zamanda bölgenin öncelikli ihtiyaçlarını gözeterek bağışlarda bulunuyor, hasar tespit çalışmalarında yer alıyor.

 

 

 

Yorumlar