Pis Yedili Orço kimdir?

Pis Yedili Orço kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır, hangi dizilerde oynadı? Yıllar önce çekilen Pis Yedili dizisinde rol alan karakterler şimdilerde kocaman insanlar oldu. Her birisi farklı bir kulvarda farklı başarılara ya da başarısızlıklara imza attı. Onlardan birisi de Orço oldu. Peki Orço kim?

Google Haberlere Abone ol
Pis Yedili Orço kimdir?

Show TV'de yayınlanan Pis Yedili dizis üzerinden yıllar geçmesine rağmen hala güncelliğini koruyor. Dizi karantina vesilesiyle tekrar ekranlar geliyor. Dizide rol alan gençler şimdi birer kocaman adam oldular. Diziyi izleyen bazı seyircileri oyuncuların kim olduğunu merak ediyor. Özellikle de Pis Yedili Orçun kimdir, nerelidir, hangi dizilerde oynamıştı soruları izleyicinin kafasında dolaşıyor. 

İşte Pis Yedili Orçun hayatı: 

Pis Yedili Orçun karakterini canlandıran oyuncu Burak Alkaş'tır. 

Aslen İzmirli olan Burak Alkaş 17 Mayıs 1983 İzmir'de doğdu.

Müjdat Gezen Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunu. Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu’nda profesyonel oyunculuk yaptı.

Pis Yedili dizisinde Orço karakterini canlandırdı. Daha sonra birçok dizide rol aldı.

Oynadığı bazı tiyatro oyunları; İçimdeki Timsah, Ben Eskiden Küçüktüm, İki İleri Bir Geri, Tanımadığım Adamlar, Beni Unutma.

Papaz Kaçtı filminde de rol alan Burak Alkaş, Yeşil Deniz dizisinde de "müezzin" karakteriyle rol almıştı.

Pis Yedili Orço kimdir?
Oyuncu Burak Alkaş ile Seçil Kumru, 2015 İzmir Alaçatı İmren Han Oteli’nde düzenlenen törenle evlendi.

 

PİS YEDİLİ DİZİSİNİN KONUSU

Pis Yedili dizisi iki farklı dünyanın insanları olan öğrencilerin hikayesini anlatır. Okudukları lisede çıkan yangın sonucu açıkta kalan yedi liseli gencin, zorunluluktan geçiş yaptıkları özel bir kolejde ikoncanlar adını taktıkları yeni kolejli arkadaşlarıyla aralarında geçen atışmalı ve eğlenceli diyaloglarla dolu bir okul hikayesi.

 

Yorumlar