Özlem Zengin evli mi, eşi kim? Özlem Zengin kimdir, nereli, kaç yaşında?

Özlem Zengin'in evli mi yoksa bekar mı olduğu soruları, 6284 sayılı yasayı savunması nedeniyle bazı AK Partililerle yaşadığı tartışmalar sonrasında merakla sorulmaya başlandı.

Google Haberlere Abone ol
Özlem Zengin evli mi, eşi kim, nereli, kaç yaşında

Özlem Zengin evli mi, eşi kim, nereli, kaç yaşında? Soruları son günlerin merak edilen konuları arasında yer aldı. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olan Özlem Zengin son günlerin en çok konuyulan isimlerinden oldu. Yeniden Refah Partisinin Cumhur İttifakına katılma şartlarından olan 6284 sayılı yasa için 'Kırmızı Çizgimiz' çıkışı ile gündemden düşmeyen Özlem Zengin evli mi, eşi kim, nereli, kaç yaşında? İşte detaylar.

ÖZLEM ZENGİN EVLİ Mİ, EŞİ KİM, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Özlem Zengin, 1969 doğumludur. Tokatlı olan Özlem Zengin 3 çocuk annesidir. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni 1990 yılında bitirdi. Eğitimini tamaladıktan sonra bir büre hayatına Amerika'da devam etti. Ülkeye döndükten sonra bir yıl öğretmenlik yapan Zengin, öğretmenlik kariyerinin ardından Kanal 7' de yapımcılık ve sunuculuk yaptı. "Hayatın İçinden" adlı televizyon programı Özlem Zengin tarafından yapılıp sunulmuştur.

Özlem Zengin evli mi, eşi kim Özlem Zengin kimdir, nereli, kaç yaşında
Özlem Zengin

 

Bu işi yürüttüğü sırada ek olarak serbest avukatlık hayatına başlamıştır. 2003 yılında ise AK PARTİ İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi oldu. 2005 yılından itibaren Ak Parti İl Başkan Yardımcısı olarak Tanıtım ve Medya Başkanlığı görevini yürüttü. Ak Parti üç dönem il yönetim kurulu üyeliği görevini sürdürdü.

Özlem Zengin, 2011 yılında Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde, Din Sosyolojisi alanında 'Yüksek Yargı Kararları Işığında Din ve Laiklik Algısındaki Sosyolojik Değişim' konulu tez çalışması ile yüksek lisans eğitimini tamamladı. Bu arada Yeni Akit gazetesinde köşe yazarlığı görevi de yaptı. 12 Mayıs 2012 'de, Üçüncü Olağan İstanbul İl Kadın Kolları Kongresi' nde Ak Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığı' na seçildi ve 14 Mart 2015 yılına kadar bu görevde kaldı. Av. Özlem Zengin aynı zamanda, İstanbul Kadın ve Aile Araştırma Merkezi "İKAMER" kurucuları arasındadır. Zengin halen, Beyaz El Dayanışma Derneği kurucu üyeliği, Kadın ve Demokrasi Derneği "KADEM" kurucu üyeliği, İstanbul Ticaret Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyeliği yapmaktadır. Medya alanında da çalışmalarını bir süre devam ettirmiştir. Şu anda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanıymanları arasında yer almaktadır. Son çıkışı, '6284 sayılı yasa kırmızı çizgimizdir' yorumu ile gündemde çok konuşulan isimler arasındadır. Bu sebeple, Özlem Zengin evli mi, eşi kim, nereli, kaç yaşında? merak edilmektedir.

Özlem Zengin, 59 yaşındadır. Aslen Tokatlıdır. Mesleği Avukatlıktır. 3 Çocuk annesi olan Özlem Zengin 3 çocuklu bekar bir annedir.

ÖZLEM ZENGİN EVLİ Mİ, EŞİ KİM?

Av. Özlem Zengin, eşinden boşanmıştır. Eski eşi hakkında herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

Yorumlar