Oscar Pistorius'un abisi trafik kazasında ağır yaralandı

Güney Afrika'da kız arkadaşını öldürerek dünya gündemine oturan olimpiyat atleti Oscar Pistorius'un ailesi bir şok daha yaşadı. Ampute atletin büyük kardeşi Carl Pistorius dün gece geçirdiği trafik kazasında ağır yaralandı. 29 yaşındaki...

Google Haberlere Abone ol
Oscar Pistorius'un abisi trafik kazasında ağır yaralandı

Güney Afrika'da kız arkadaşını öldürerek dünya gündemine oturan olimpiyat atleti Oscar Pistorius'un ailesi bir şok daha yaşadı. Ampute atletin büyük kardeşi Carl Pistorius dün gece geçirdiği trafik kazasında ağır yaralandı.

29 yaşındaki ünlü atletin kardeşinin dün gece bir iş seyahatinden dönerken, idari başkent Pretoria'nın kuzey bölgesinde karşıdan gelen bir araçla kafa kafaya çarpıştığı belirtildi.

Pistorius ailesinin sözcüsü Anneliese Burgess yaptığı açıklamada, "Carl dün gece çok feci bir kaza geçirdi. Kendisinin durumu ağır ama çok şükür hayati tehlikeyi atlattı. Şu anda Pretoria'da bir hastanede tedavi görüyor." dedi. Burgess, öte yandan araçta Carl'a arkadaşlık eden kişinin durumu ve aracı kimin sürdüğü hakkında bilgi vermekten kaçındı.

Cinayet zanlısı Pistrorius gibi hızlı araba kullandığı bilinen Carl Pistorius, 2008 yılında yaptığı bir kazada bir kadının ölümüne neden olmuş ve geçen yıl "kusurlu cinayet ve ölüme sebep olma suçundan" beraat etmişti.

Geçen yıl Sevgililer Günü'nde kız arkadaşı Reeva Steenkamp'ı "hırsız zannederek" 4 kurşunla öldüren Oscar Pistorius'un duruşmaları dünya medyası tarafından canlı takip ediliyor. Ağır yaralanan Carl Pistorius, kardeşine destek vermek için sıklıkla duruşmalara katılıyordu.

CİHAN

Yorumlar