Operasyondan dönen mehmetçik mehterle karşılandı

Tunceli Aliboğazı Vadisi'ndeki operasyondan dönen askerler mehter marşı ile karşılandı.

Google Haberlere Abone ol
Operasyondan dönen mehmetçik mehterle karşılandı

Tunceli'nin Aliboğazı Vadisi'nde günlerdir devam eden operasyonlar bugün itibariyle sona erdi. Operasyon bölgesinden dönen Hozat 51'inci Motorlu PiyadeTugayı'na bağlı askerler, birliklerine döndüklerinde mehter marşı ve sevinç gösterileriyle karşılandı.

ASKER MEHTER MARŞIYLA KARŞILANDI

Zorlu doğa şartları altında 3 gündür operasyonlarını sürdüren askeri birlikler, teröristlerle şiddetli çatışmalara girdi. Operasyonları başarıyla tamamlayan mehmetçik birliklerine döndü. Bugün sabaherken saatlerinden itibaren helikopterler ve zırhlı araçlar ile bölgeden alınan askerler, kışlaya geri döndü.

Kışlaya giren askerler, buradaki silah arkadaşları tarafından mehter marşı ve sevinç gösterileriyle karşılandı. Sosyal medya hesaplarından paylaşılan karşılama görüntüleri sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

PÜLÜMÜR'DEKİ OPERASYON DA TAMAMLANDI

Bu arada Pülümür İlçesi Kızıl Mescit Köyü yakınlarında 7 PKK'lının öldürüldüğü operasyona katılan askerler de operasyonları tamamlayarak Pülümür'deki kışlalarına döndüğü öğrenildi.

DAVUL ZURNAYLA KARŞILANDILAR

Pülümür İlçe Jandarma Bölüm Komutanlığı'na dönen jandarma özel harekat birliklerini helikopterden indikleri sırada bazı sivil vatandaşlar ile birlikte silah arkadaşları sevinç gösterilerinde bulunarak, davul zurna eşliğinde Türkiyem türküsünü çalarak karşıladı.

14 TERÖRİST ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Kutuderesi mevkisinde tespit edilen bir grup teröriste yönelik güvenlik güçlerince düzenlenen hava destekli operasyonda 14 terörist ölü ele geçirilmişti.

Yorumlar