Onyekuru'nun takımından Galatasaray'a kötü haber

Onyekuru'yu Galatasaray'a kiralık olarak veren Everton, futbolcuyu satmaya hazırlanıyor. Transfer işlemlerinin tamamlanmak üzere olduğu öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Onyekuru'nun takımından Galatasaray'a kötü haber

Galatasaray'ın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Onyekuru için kulübü Everton'dan kötü haber geldi. Sarı kırmızılı ekibin yeniden kiralamak istediği Onyekuru'nun, 12-13 milyon euroya başka bir kulübe transferinin bitmek üzere olduğu ortaya çıktı.

Geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla Galatasaray'ın 2018-2019 Spor Toto Süper Lig sezonunu şampiyon tamamlamasında büyük pay sahibi olan Henry Onyekuru için sarı kırmızılı kulübe Everton'dan kötü haber geldi.

İngiliz ekibinin yetkilileri, kendileriyle iletişime geçen Galatasaray cephesine olumsuz yanıt verdi ve Onyekuru'yu satacaklarını bildirdi.

Eski oyuncusu Henry Onyekuru'yu tekrar kiralamanın ve Ryan Babel'i forvete çekmenin planlarını yapan Galatasaray'da evdeki hesap çarşıya uymadı. Everton'ın Onyekuru'yu 12-13 milyon euroya Avrupa'da bir takıma satmak üzere olduğu ortaya çıktı.

İngiliz ekibinin yetkilileri, kendileriyle iletişime geçen Galatasaray cephesine olumsuz yanıt verdi ve Onyekuru'yu satacaklarını bildirdi. 22 yaşındaki Nijeryalı yıldız, Galatasaray'a dönmek istese de bonservisine sahip olan Everton'ın kararına uyacak.

Yorumlar