Onur Can Özcan neden öldü ölüm sebebi belli oldu mu ne zaman nerede öldü?

Onu Can Özcan'ın ölümünün üzerinden 3 yıl geçmesine karşın hala neden öldüğü merakla sorulur. Onur Can Özcan sevgilisi kimdi, kaç yaşında, nerede öldü?

Google Haberlere Abone ol
Onur Can Özcan sevgilisi kimdi, kaç yaşında?

Onur Can Özcan neden öldü, ne zaman ve nerede hayatını kaybetti soruları üzerinden yıllar geçmesine karşın hala soruluyor. Onur Can Özcan sevgilisi kimdi, kaç yaşında, nerede öldü soruları da yine üzerinden yıllar geçmesine rağmen hayranları tarafından hala merakla soruluyor. Onur Can Özcan neden öldü sorusunun cevabına hep birlikte bakalım:

ONUR CAN ÖZCAN NEDEN ÖLDÜ?

Onur Can Özcan, bir Türk müzisyen, 2018 yılında yaşanan bir trajediyle hayatını kaybetti. Özcan ve beş arkadaşı, Şile'den denize açıldıkları tekne ile seyahat ederken, teknenin alabora olması sonucu hayatını kaybetti. Bu olay, 3 Haziran 2018 tarihinde gerçekleşti. Özcan'ın cenazesi İstanbul'da defnedildi. Kendisi, özellikle "Yaramızda Kalsın" şarkısı ile tanınan ve müziğiyle beğeni toplayan genç bir yetenekti​​​​​​​​.

Özcan, genç yaşında, 3 Haziran 2018 tarihinde dünyaya veda etti. Özcan, "Yaramızda Kalsın" şarkısıyla müzik sektöründe iz bırakmış ve ölüm yıldönümünde merak konusu olmuştur.

Onur Can Özcan neden öldü?
Onur Can Özcan

 

Özcan, 6 Kasım 1997 tarihinde doğmuştur. Kendisi bir besteci, solist ve söz yazarıdır. Müzik kariyerinde önemli başarılara imza atmıştır ve özellikle "Yaramızda Kalsın", "Yalnızlığın Ezgisi", "Çilingir", "Kibrit", "Gülümse Kadın" ve "İntihaşk" gibi şarkılarıyla tanınmaktadır.

Maalesef, Özcan, Şile'de denize açıldıktan sonra arkadaşlarıyla birlikte bulunduğu teknenin alabora olması sonucu hayatını kaybetmiştir. Olayın ardından yapılan arama kurtarma çalışmaları sonucunda Onur Can Özcan'ın cansız bedenine bir gün sonra ulaşılmıştır.

Onur Can Özcan'ın kısa ama etkileyici müzik kariyeri, YouTube'da yayınladığı videolarla milyonlarca müzikseverin dikkatini çekmiştir. Şarkıları, dinleyicilerin kalbinde özel bir yer edinmiştir ve "Yaramızda Kalsın", "Yalnızlığın Ezgisi", "Çilingir", "Kibrit", "Gülümse Kadın" ve "İntihaşk" gibi eserleriyle hatırlanmaktadır.

Yorumlar