Ömer dizisi Yaman'ın annesi kimdir?

Ömer dizisinde Yaman'ın annesi Zerrin hanımı canlandıran oyuncu kimdir, nerelidir, kaç yaşında soruları son bölümle birlikte bir kez daha merakla soruluyor.

Google Haberlere Abone ol
Ömer dizisi Yaman'ın annesi kimdir?

Ömer dizisinde Yaman'ın annesi Zerrin karakteri son dönemlerde dikkatleri üzerine çekiyor. Oğlunu tek başına büyüten kadın onu korumak için her şeyi yaparken yine oğlunu koruyamamanın ızdırabını yaşıyor.

ÖMER DİZİSİ YAMAN'IN ANNESİ KİMDİR?

Ömer dizisindeki Yaman'ın annesi Zerrin karakterini canlandıran oyuncu Aybike Turan'dır. Peki, Aybike Turan kim, nerelidir? Yaman dizinin son bölümünde bıçaklanarak ölüyor. Annesi ise oğlunun acısına dayanımıyor yeri göğü inletiyor.

Ömer dizisi Yaman'ın annesi kimdir?

AYBİKE TURAN KİMDİR?

1988 yılında Kırıkkale'de doğan Aybike Turan, iki yaşındayken ailesiyle birlikte İzmir'e taşındı. 2006'da Karşıyaka Anadolu Lisesi'nden mezun olan Turan, Sabancı Üniversitesi'nde endüstri mühendisliği eğitimi aldı. Üniversite yıllarında tiyatro ile ilgilenen Turan, tiyatro kulübünde hem oyunculuk hem de yönetmenlik yaparken, kulüp başkanlığını da üstlendi.

Şahika Tekand Studio Oyuncuları'nda iki yıl süresince oyunculuk eğitimi alan Turan, Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde yüksek lisansını tamamladı. Oyuncu ve yönetmen ilişkisini konu alan bir belgesel film üzerinde çalışan Turan, bu alanda doktora eğitimine Maltepe Üniversitesi Sinema Tv bölümünde devam etmektedir.

Ömer dizisi Yaman'ın annesi kimdir?

Hem tiyatro sahnesinde hem de kamera karşısında çeşitli projelerde yer alan Turan, İstanbul Drama Sanat Akademisi ve Ragıp Savaş Sanat Akademisi'nde yaratıcı drama eğitimi vermiştir. 2019 yılında Bi'Tık Tiyatro'yu kurarak, "45 Saniye" isimli oyunu yazıp yönetmiş ve oyuncu olarak sahne almıştır.

Aybike Turan, ileri seviyede İngilizce ve başlangıç seviyesinde Fransızca bilmekte, ayrıca işaret dilinde de bilgi sahibidir.

"Ömer" dizisinde Zerrin karakterini canlandıracak olan Turan, bu rolle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Cem Karcı oturuyor ve başrollerini Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır paylaşıyor. Turan, dizide Yaman'ın (Haktan Zavlak) annesi ve Hakan'ın (Emre Taşkıran) sevgilisi olarak izleyiciyle buluşacak.

Yorumlar