Öğretmen dizisi Akif öğretmen kimdir?

Öğretmen dizisi Akif kimdir? İlker Kaleli kimdir? Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan Öğretmen dizisini yakından takip eden vatandaşlar tarafından merak edilen konularında başında geliyor. Peki, Öğretmen dizisi Akif Erdem kimdir?

Google Haberlere Abone ol
Öğretmen dizisi Akif Erdem kimdir?

Öğretmen dizisi Akif kimdir? İlker Kaleli kimdir? son zamanların sıkça merak edilen konularının başında geliyor. Öğretmen dizisinin ekranlara gelmesi ile birlikte diziyi yakından takip edenler İlker Kaleli'nin oynadığı Ekif Erdem karakterini merak etmeye başladı.

ÖĞRETMEN DİZİSİ AKİF KİMDİR?

Akif Erdem sıradışı bir öğretmen olarak öne çıkıyor. Öğretmenliğinin ilk gününde tanıştığı Zeynep'e aşık olan Akif, onunla hayatını birleştirmek istiyor. Ancak işler istedikleri gibi gitmiyor. Akif öğretmen tam bir yıl sonra Küçükkapı Lisesi'nde öğretmenliğe başlar. Öğretmenliğinin ilk gününde öğrencilere büyük bir ders vermek isteyen Akif öğretmen 12A sınıfını rehin aldığını söyler ancak öğrenciler inanmaz. Bunun üzerine Akif öğretmen bombayı patlatırç 

Sıradışı bir yöntemle öğrencilere hayat dersi vermeyi amaçlayan Akif öğretmen durumun inandırıcı olması için yapılabilecek her şeyi yapmış ve fazlasıyla da abartmıştır. Akif öğretmen amacına ulaşabilecek midir? Öğrencilere vermek istediği ders işe yarayacak mıdır?

İLKER KALELİ KİMDİR?

İlker Kaleli, tam adıyla İlker Kaan Kaleli, 11 Mayıs 1984 tarihinde dünyaya gelmiştir. İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat Yönetimi mezunu olan Kaleli, London Academy of Music and Dramatic Art (LAMDA) oyunculuk okulunda oyunculuk eğitimini almış ve oyunculuk noktasında başarılarını eğitimlerle süslemiştir. Eğitim gördüğü süreçte ayrıca Şahika Tekand'a ait Stüdyo Oyuncuları topluluğunda oyunculuk dersleri almaya devam eden İlker Kaleli, oyunculuğu ile ön plana çıkmaktadır.

Son, Kayıp Şehir ve Kayıp gibi dizilerle tanıdığımız Kaleli, 2014 yılında Silsile adlı filmde rol aldıktan sonra 2015 yılından 2017 yılına kadar Poyraz Karayel dizisinde Poyraz Karayel karakterini canlandırdı. İlker Kaleli'nin en sevildiği dizilerden biri olan Poyraz Karayel'den sonra uzun süre sessizliğe gömülen Kaleli, şu sıralar yeni projesi Öğretmen dizisi ile adından söz ettirmektedir.

 

Yorumlar