Öğretmen dizisi oyuncu kadrosu

Öğretmen dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? Öğretmen dizisi karakterleri kimlerdir? sorularının yanıtı merak eden diziseverler tarafından sıkça araştırılanların başında gelmektedir. Peki, dizinin başrollerinde kimler var?

Öğretmen dizisi oyuncu kadrosu - Sayfa 1

Küçükkapı Lisesi’nde öğretmenliğe başlayan Akif öğretmen mesleğe başladığı ilk gün öğrencilerine ve herkese unutamayacakları bir ders verecektir. Bunun için öğrencileri rehin alan Akif öğretmen bir bomba patlatır. Poyraz Karayel dizisinden tanıdığımız İlker Kaleli'nin oynadığı Akif Öğretmen herkesin bildiği öğretmen portresinin dışında kalan ilginç bir öğretmendir.

Öğretmen dizisi oyuncu kadrosu - Sayfa 2

Zeynep (Ceren Moray) öğretmen Küçükkapı Lisesi'nde öğretmenlik yapmaktadır. Hayatı öğretmenliğe başladığı ilk gün tanıştığı Akif Erdem ile tanışması ile değişir. 

Ceren Moray 5 Haziran 1985 tarihinde Diyarbakır doğumludur ve 35 yaşının içindedir. Haliç Üniversitesi Konsevatuarı Tiyatro Bölümü mezunu olan deneyimli oyuncu ilk dizi deneyimini 2013 yapımı Serseri Aşıklar dizisi ile yaşamıştır.

Öğretmen dizisi oyuncu kadrosu - Sayfa 3

Fazilet Hanımın Kızları adlı dizideki Ece rolü ile tanıdığımız Afra Saraçoğlu, Öğretmen dizisinde Gizem karakteri ile karşımıza çıkıyor.

Afra Saraçoğlu 2 Aralık 1997 de doğmuştur ve şuanda daha 23 yaşındadır. Türkiye’nin en güzel kızlarından biri olarak anlatılan Afra Saraçoğlu Eskişehir Anadolu Üniversitesinde eğitim alırken modelliğe başlamış ve böylece keşfedilmiştir. 

Öğretmen dizisi oyuncu kadrosu - Sayfa 4

Ufak Tefek Cinayetler dizisi ile adını duyuran Efekan Can 1994 Bilecik doğumlu ve 25 yaşındadır. Bilecik Üniversitesinde İşletme mezunu olan Efekan Can oyuncu olmak isteyince Atölye Craft’ta oyunculuk eğitimleri almıştır.