Öğretmen dizisi gerçek mi? Öğretmen dizisi gerçek hikayesi?

Öğretmen dizisi gerçek mi? Öğretmen dizisi gerçek hikayesi? Fox Tv'nin en yeni dizilerinden biri olan Öğretmen'in hikayesini merak eden vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Öğretmen dizisi gerçek mi?

Öğretmen dizisi gerçek mi? Öğretmen dizisi gerçek hikayesi? sorularının yanıtı Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan diziyi merak eden vatandaşlar tarafından araştırılmaya başladı. Peki, Öğretmen dizisi gerçek mi? 

Fox Tv'nin yeni iddialı projelerinden olan Öğretmen dizisi fragmanının yayınladığı ilk tarihten bu yana vatandaşların odağında yer alıyor. Diziyi merak edenler araştırmalarını sürdürürken dizinin gerçek bir hikayesinin olup olmadığı da ayrıca en çok merak edilenler arasında yer alıyor. Peki, Öğretmen dizi gerçek mi? 

Yapımcılığını Faruk Bayhan ve Fatih Aksoy'un yaptığı dizinin başrollerinde İlker Kaleli, Ceren Moray, Serhat Kılıç, Afra Saraçoğlu, Serkan Keskin ve Şerif Erol gibi başarılı oyuncular yer alırken oldukça kalabalık bir kadroya sahip olan Öğretmen dizisinin oyuncu kadrosunda, Burak Can Aras, Seyit Nizam Yılmaz, Ramazan Mert Demir, Ömer Furkan Eroğlan, Metehan Parıltı Özgür Civelek, Hasan Şahintürk, Ezgi Gör, Elif Ceren Balıkçı, Can Bartu Aslan, Hakan Dinçkol, İsmail Karagöz, Bensu Uğur, Cansın Şenel, Beran Soysal, Göksü Melek Ulucan, Deniz Özgür, Doğa Özüm ve Efekan Can gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

 ÖĞRETMEN DİZİSİ GERÇEK Mİ?

İddialı yapımın gerçek bir hikayesinin olup olmadığı açıklanmazken dizinin takipçileri tarafından şimdiden çok beğenildi. Öte yandan dizinin Japon'ya 2019 yılında yayınlanan Hiragi’s Homeroom dizisinden uyarlama olduğu ortaya çıktı.

KONUSU

Dizinin başrollerinde Akif Erdem adıyla yer alan İlker Kaleli, sıra dışı bir öğretmen rolünü oynuyor. Öğrencilerine hayat dersi vermek isteyen öğretmenin başvurduğu yol ve yöntem filmin vurucu noktalarından biri olarak öne çıkıyor.

 

Yorumlar