Öğretmen dizisi uyarlama mı?

Öğretmen dizisi uyarlama mı? Öğretmen dizisi hangi diziden uyarlama? sorularının yanıtı FOX TV ekranlarında yayınlanan Öğretmen dizisi ile ilgili bilgileri merak eden vatandaşlar tarafından sorgulanmaya devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Öğretmen dizisi uyarlama mı?

Öğretmen dizisi uyarlama mı? Öğretmen dizisi hangi diziden uyarlama? FOX TV ekranlarında yayınlanan diziyi yakından takip eden diziseverler tarafından en sık sorgulananların başında geliyor. Peki, Öğretmen dizisi gerçek mi, uyarlama mı, herhangi bir diziden mi uyarlandı?

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve yayınlandığı fragmanlarla dikkatleri üzerine çeken dizinin başrollerinde İlker Kaleli, Ceren Moray, Serhat Kılıç, Afra Saraçoğlu gibi isimler yer alırken dizi ile ilgili en çok merak edilen konularından başında dizinin uyarlama olup olmadığı konuları geliyor. İlker Kaleli'nin daha önce oynadığı dizilerden takipçileri Kaleli'nin yeniden ekranlara dönüşünü sevinçle kutlarken Kaleli'nin oynadığını dizinin gerçek bir hikayesinin olup olmadığını ve herhangi bir diziden uyarlanıp uyarlanmadığını sorguluyor.

 ÖĞRETMEN DİZİSİ UYARLAMA MI?

Merakla beklenen Öğretmen dizisinin 2019 yılında yayınlanan bir diziden uyarlama olduğu ortaya çıktı. Japon yapımı Hiragi’s Homeroom isimli diziden uyarlanan Öğretmen dizisi konusu itibariyle ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 

ÖĞRETMEN DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

İlker Kaleli, Ceren Moray, Serhat Kılıç, Afra Saraçoğlu, Serkan Keskin ve Şerif Erol’un başrollerinde yer aldığı Öğretmen dizisinin oyuncu kadrosunda, Seyit Nizam Yılmaz, Ramazan Mert Demir, Ömer Furkan Eroğlan, Efekan Can, Ezgi Gör, Elif Ceren Balıkçı, Can Bartu Aslan, Beran Soysal, Hakan Dinçkol, Hasan Şahintürk, İsmail Karagöz, Bensu Uğur, Özgür Civelek, Cansın Şenel, Göksü Melek Ulucan, Deniz Özgür, Burak Can Aras, Doğa Özüm ve Metehan Parıltı gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

 ÖĞRETMEN DİZİSİ KONUSU NE?

Öğretmen dizisnin baş kahramanı dizinin adından anlaşılacağı üzere öğretmen olan Akif Erdem'in yaşantısını konu alıyor. Akif Erdem, öğrencilerine hayat dersi vermek isteyen bir öğretmendir. AncakAkif Öğretmen öğrencilere bir şeyler öğretmek isterken bildiğimiz, alıştığımız öğretme yollarından daha farklı metodlarla ders vermektedir. 

Akif Erdem, bu son dersi için öncelikle Küçükkapı Lisesi 12A sınıfını rehin alır ve bir bomba kullanarak sınıfı okulun geri kalanından kopartır. Çocuklar ve Akif artık dışarı çıkamayacaklardır… Ve Akif Öğretmen; çocuklara bir soru sorar; “12A sınıfı öğrencisi Rüya Örnek’in ölümüne aranızdan kim sebep olmuştur?”

Rehin alınan gençlerin bu durumdan kurtulmalarının tek bir yolu vardır; doğruyu söylemek!

Çocuklara ve hatta tüm ülkeye “iyi insan” olmanın önemini anlatan, empati kurmayı ve düşünmeyi öğreten Akif Öğretmen’i zamanla anlayacak ve çok sevecek olan öğrenciler; yaptıkları yanlışların farkına varıp son derslerini başarıyla tamamlayacaklardır.

Konusu ile dikkatleri üzerine çeken Öğretmen dizisinin fragmanının ilk yayınlandığı günden bu yana pek çok kişi tarafından izlenmiş ve dizinin başlaması heyecanlan beklenmiş. Bu akşam itibariyle yayınlanacak olan dizinin uzun süreler yayında kalacağı düşünülüyor. 

Yorumlar