NG Hotels Antalya kimin, NG Otelleri sahibi kimdir?

NG Hotels Antalya kimin, NG Otelleri sahibi kimdir, kim tarafından kuruldu, ne zaman ve nerede kuruldu? Otellerin sahipleri aslında Türkiye'nin yakından tanıdığı bir isimdir. İş NG Otelleri

Google Haberlere Abone ol
NG Hotels yeni bir şubesiyle hizmette

NG Hotels Antalya kimin veya NG Otelleri'nin sahibi kimdir, kim tarafından ne zaman ve nerede kuruldu? İşte NG Hotels hakkında merak edilen bilgilerden bazıları:

NG Hotels, en son Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı açılış töreniyle yeni bir otelin hizmete girmesiyle gündeme geldi. 

NG Hotels Antalya'nın Kemer ilçesinde NG Hotels Phasellis şubesini açtı. 

Kemer’de NG Hotels açılışında konuşan Erdoğan, “Bölgenin en güzel koylarından birinde yer alan, 488 odalı oteli ülkemizin turizm sektöründeki büyük atılımın sembolü olarak görüyorum” diye konuştu.

“Salgın döneminde turizmi ayakta tutmak için büyük bir çaba harcadık. Kültür ve Turizm Bakanı’mız gidilmedik ülke bırakmadı. Turizm hareketliliği için büyük çaba harcadı” diyen Erdoğan, “Sağlık hizmetleri konusunda çok iyi durumdaydık. Bu alanda da ‘dünyada benim’ diyen ülkelerin yapmadıklarını biz yaptık” ifadelerini kullandı.

Darbe girişimine rağmen yatırımlarına ara vermeyerek devam eden NG Hotels grubunu öven Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yerli ve uluslararası tüm yatırımcılarımızın meseleleriyle şahsen ilgilenmeyi en başta gelen görevim olarak görüyorum. Tabii bu yaklaşımı derdi ülke ve millet olmayan bunu anlayamaz. İşte NG bunlardan bir tanesi hem yatırım hem istihdam üretim ve bunun ardından ne yapıyor, ihracat. En kritik dönemde, işte 15 Temmuz darbe girişimi yapılmış, o dönemde onlar buna hiç aldırış etmeden onlar yatırımlarına devam ettiler. İnanırsan kaderin üstünde bir kader vardır dersen yola devam edersin ve bütün yatırımlar hem bereketlenir hem de işsiz vatandaşlarımız işini bulur.” dedi.

NG Hotels Antalya kimin, sahibi kimdir?
NG Hotels Sapanca'nın reklam afişlerinden biri

 

NG Hotels Sapanca, Afyon ve Antalya'da farklı konseptlerde turizm sektöründe faaliyet gösteriyor.

Sektörün önde gelen markalarından biri olan NG Hotels, NG Tasarım Otelcilik ve Turizm A.Ş'ye aittir. 

Şirketin merkezi Kütahya merkez ilçe olarak görülüyor.

Resmi belgelere göre şirketin sahipleri ve ortakları şöyle:

Hediye Güral Gür, Erkan Güral, Semra Güral Sürmeli ve Gülden Güral olarak görülüyor.

Şirketin yönetim kurulu başkanı Hediye Güral Gür'dür.

Hediye Güral Gür, Türkiye'nin yakından bildiği Kütahya Porselen'in sahibi Nafi Güral'ın kızıdır. 

Hediye Güral Gür, 1976 Kütahya'da dünyaya geldi. 

İlk ve orta okulu Kütahya'da, liseyi Eskişehir'de bitirdi.

NG Hotels kimin?
NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür

 

Koç Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünü bitirdikten sonra Yeditepe Üniversitesi'nde İşletme mastırı yaptı.

Hediye Güral Gür, bir röportajında babasının tam bir okul olduğunu belirterek şunları söylemişti: 

Üniversite yıllarımda staj yapmam gerektiğinde hocalarım hep kendi şirketlerimizde çalışmamı önerirdi.

Bu stajlar sırasında bazen bütün gün babamın odasında oturur onun her hareketini izler, bütün toplantılarını dinlerdim. Hiçbir şey yapmadan sadece izleyerek bile çok şey öğrendim babamdan. Babam müthiş vizyoner ve yeniliklere açık bir patrondur.

İşle ilgili her şeyi danışabilirsiniz. Oturup beraber çözüm aramaktan çok keyif alır.

Detaylara çok önem verir. "Hesap yapmayan adam iş yapamaz" der her zaman. Müzakere etmeden hiçbir işe başlamamayı öğütler bize.

Neticede akıl akıldan üstündür, bu sayede eksik veya yanlışları gidermek için fırsat bulabilirsiniz.

Tabi adil olmak da babamın en önemli öğütlerindendir. Yine en sevdiğim öğütlerinden biri de hazımlı olmaktır.

Babam hep "Hayatta 3 şeyi hazmetmek çok zordur: para, şöhret ve makam. Siz mütevazı olun, elinizdekiler sizi hiç şımartmasın" der.

NAFİ GÜRAL KİMDİR?

NG Hotellerinin asıl sahibi ise tahmin edildiği Nafi Güral'dır. Hotelin ismindeki NG'nin açılımı da "Nafi Güral"dır. Peki, Nafi Güral kimdir? İşte Nafi Güral biyografisi:

Nafi Güral 1945 yılında Kütahya’da dünyaya geldi. 

NG Hotels kimin
NG Hotels Sahibi Nafi Güral

 

Erkek Sanat Enstitüsü Makine Bölümü’nden mezun olduktan sonra, eşi ve evlatları ile birlikte, kurucusu olduğu NG aile şirketlerinde 1961 yılından bu yana çalışmalarını sürdürmektedir.

İş hayatının ilk basamakları Ağaç Sanayi ve Madencilik oldu.

Bu gün için; Porselen sofra eşyası üretimi, seramik yer ve duvar karoları üretimi, oluklu mukavva ve ofset ambalaj üretimi makine üretimi, endüstriyel mineral üretimi ve turizm alanlarında, yaklaşık 4000 kişinin çalıştığı NG şirketlerinin kurucusudur.

Ayrıca Nafi Güral Eğitim Vakfı vasıtası ile Sosyal sorumluluk alanında yürütülen çalışmalara büyük önem ve destek veren Nafi Güral, Kütahya’da birçok okul ve cami yaptırdı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Üstün Hizmet Ödülü ile onurlandırılmıştır. “Anadolu’nun En Etkili 50 İş İnsanı – İş Dünyasına Katkı Ödülü’’ ne de layık görülmüştür.

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ticaret ve Sanayi Odaları konsey başkanlığı görevinde bulunmuş olup, halen TOBB yüksek Disiplin Kurulu Başkanlığı görevini sürdürmektedir.

Çeşitli sosyal dernek ve vakıflarda aktif olarak görev yapmaya devam eden Nafi GÜRAL evli ve 4 çocuk babası olup İngilizce bilmektedir.

 

 

Yorumlar