AnadoluJet'ten Ramazan Fırsatı: Yurt İçi Uçuşlarda Biletler 599 TL'den Başlıyor!

AnadoluJet, Ramazan ayına özel indirimli uçuş kampanyasıyla yolcularına büyük fırsatlar sunuyor. 130 bin koltuk için geçerli olan kampanyada bilet fiyatları sadece 599 TL'den başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
AnadoluJet Ramazan ayında indirimli

 

AnadoluJet, Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte yolcularına özel bir kampanya duyurdu. Bu özel kampanya kapsamında, yurt içi uçuşlarda bilet fiyatları inanılmaz derecede düşük bir başlangıç noktası olan 599 TL'den başlıyor. Kampanya, 130.000 koltuk sayısı ile sınırlı olup, bu fırsattan yararlanmak isteyen yolcuların acele etmeleri gerekiyor.

BİLET SATIŞ TARİHLERİ VE UÇUŞ DÖNEMİ

AnadoluJet tarafından yapılan açıklamaya göre, indirimli biletler 20-21 Şubat 2024 tarihleri arasında satışa sunulacak. Yolcular, 27 Şubat ile 27 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek uçuşlar için bu indirimden yararlanabilecekler.

KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya dahilinde, web ve mobil uygulama üzerinden satın alınan biletler için tüm vergi ve harçlar dahil olmak üzere aşağıdaki fiyatlar geçerli olacak:

  • Standart pakette 599 TL
  • ExtraJet pakette 749 TL
  • KonforJet pakette 799 TL

Ayrıca, çağrı merkezleri, satış ofisleri ve acenteler üzerinden bilet alımlarında tüm vergi ve harçlar dahil tek yönde şu fiyatlar sunuluyor:

  • Standart pakette 649 TL
  • ExtraJet pakette 799 TL
  • KonforJet pakette 849 TL

Bu kampanya, hem uygun fiyatlı bilet arayanlar için hem de Ramazan ayında sevdikleriyle bir araya gelmek isteyenler için mükemmel bir fırsat sunuyor.

Yorumlar