Muhteşem İkili 10. Bölüm Full HD CANLI İzle - Son Bölüm Tek Parça İzle

Muhteşem İkili 10. Bölüm 22 Ocak 2019 Salı günü yeniden hayranlarıyla buluşuyor. Muhteşem İkili 10. Bölüm İzle. Muhteşem İkili 9. Bölüm 27 Aralık 2018 Perşembe Saat 20.00'de Kanal D ekranlarında polisiye ve macera dizilerini sevenlerin karşısına çıktı. İstanbul Emniyeti'nin iki yetenekli polis amirinin suçlularla amansız mücadelesini konu alan dizinin son bölümü de yine aksiyon doluydu. Kötü adam Fişek Ekrem, hayatının hatasını yapan Yüksel Müdürü rehin alır. Ekibin Yüksel Müdürü kurtarma mücadelesi Muhteşem İkili son bölüme damgasını vurdu. Muhteşem İkili Son Bölüm İzle.

Google Haberlere Abone ol
Muhteşem İkili 10. Bölüm Full HD CANLI İzle - Son Bölüm Tek Parça İzle

Muhteşem İkili 10. Bölüm 22 Ocak Salı günü saat 20.00'de Kanal D ekranlarında hayranlarının karşısına çıkacak. Muhteşem İkili Son Bölüm İzle. Dizi artık perşembe günleri yerine salı günleri yayınlanacak. Muhteşem İkili dizisi de diğer diziler gibi kanal yöneticilerinin aldığı kararlar nedeniyle Ocak ayı boyunca hiç yayınlanmadı.

DİZİLER NEDEN YAYINLANMIYORDU?

Aralarında Star TV'nin de bulunduğu bazı kanal yöneticilerinin aldığı karar nedeniyle Ocak ayında yeni dizi yayınlanmayacaktı.

Kararın nedeni ise televizyon kanallarının Ocak ayında dizilere aldıkları reklamların yetersiz kalması olarak gösterilmışti.

Kanal D'nin sevilen yapımları arasında yer alan polisiye dizisi Muhteşem İkili 9. Bölüm 27 Aralık Perşembe Saat 20.00'de yayınlandı. Muhteşem İkili son bölüm izle

Muhteşem İkili 9. Bölüm'e damgasını vuran sahne Barca'nın vurulduğu anlar oldu. Barça ile Nilüfer, kuytu köşede ilan-ı aşk yaparken onları gören MKC hışımla sokağa fırlıyor. Ancak sokağa fırlamasıyla pusuda yatan kalleş kurşunlara hedef olması bir oluyor. Arda arda gelen kurşunların hedefi olan Barca yere düşüyor. Barca de koşarak MKC'nin imdadına yetişiyor ancak MKC çoktan kendinden geçmiştir.

MUHTEŞEM İKİLİ 8. BÖLÜM'DE NELER OLMUŞTU?

Muhteşem İkili son bölümde İstanbul Emniyet Müdürlüğünün iki becerikli polis amiri Barca ve MKC, bir gazinoda rehin alarak alıkoyduğu Yüksel Müdürü vuran karanlık adam Fişek Ekrem'in yakalamaya karar veriyor.

Yer altı dünyasının karanlık isimlerinden Fişek Ekrem, Yüksel Müdürü şarkıcı kadın Banu'nun sayesinde yakalamıştı. Yüksel onun için yurt dışına kaçmak için bir bilettir. Ekrem hazırlıklarını yapar ve kaçmaya hazırlandığı sırada Barca ve MKC'nin başında olduğu Özel Birim onlara ulaşır. Ekrem ile karşı karşıya kalan ekip hayatları tehlikede olan Yüksel ve Banu için fazla bir şey yapamaz. Karanlık adam Ekrem, kaçmak için tek kozları olan Yüksel ve Banu'yu vurur. Muhteşem İkili tek parça izle

Hayatının hatasını yaparak gazinoda çalışan kadının tuzağına düşen Yüksel Müdür yaralı halde Ekrem'den kurtulur. Yüksel ve Banu hastaneye götürülür ve acilen ameliyata alınır. İkisinin de durumu ağırdır. Muhteşem İkili son bölüm izle

İstanbul'daki karanlık işlerini kaçtığı köyde de sürdüren Fişek Ekrem bu kez çocukları kendi kötü emellerin alet eder. Barca ve MKC, Ekrem'i bulmak için tüm gayretlerini sarf eder. Bulunduğu köyü öğrenirler ve oraya giderler. Ekrem durumun farkındadır ve içinde çocuklarında olduğu bir okul mininbüsünü rehin alır. Çocuklar yüzünden elleri koları bağlı olan Barca ve MKC'nin başka bir planı vardır.

MUHTEŞEM İKİLİ 8. BÖLÜM FULL HD İZLE

2. Seçenek

Muhteşem İkili Tek Parça halinde izle. İki polis, birbirleriyle olan sorunlarını bir kenara bırakmak ve ortak düşmanlarına karşı birlikte savaşmak zorunda kalırlar. Düşmanları çok güçlü, mücadeleleri zorludur ama birbirlerine tahammül etmeleri daha zor olacaktır. İş hayatında oldukça başarılı iki komiserden Barca, kaybettiği karısının yasını tutarken, MKC ise büyük bir aşkla bağlı olduğu ancak ayrıldığı eski karısını aklından çıkaramamıştır. Barca ve MKC, bir yandan özel hayatlarında aldıkları yaraları sarmak için çabalarken bir yandan da düşmanlarını alt etmek için beraber çalışacaklardır.

Kanal D'nin şimdiden sevilen dizileri arasına girmeyi başaran Muhteşem İkili 8. Bölüm ile 13 Aralık 2018 Perşembe saat 20.00'da ekrana geldi.

Muhteşem İkili 7. Bölüm de önceki bölümler gibi yine aksiyon dolu. Yağmur, MKC ve Barca'yı akşam yemeğine davet ediyor.

MKC, bir şeyler döndüğünü fark ediyor ve Barca'ya karşı daha farklı davranmaya başlıyor.

Hafif kıskançlık tripleri de başlıyor.

MUHTEŞEM İKİLİ DİZİSİNİN KÜNYESİ

Yapım: TMC 

Yapımcı: Erol Avcı 

Yönetmen: M.Çağatay Tosun 

Senaryo: Başar Başaran, Emre Özdur Uygulayıcı

Yapımcı: Engin Sarıal 

Müzik: Hasan Özsüt,Işıl Özsüt  

Görüntü Yönetmeni: Selim Demiratar 

Sanat Yönetmeni: Burhan Türk 

2.Yönetmen: Filiz Adıgüzel

Kostüm Tasarım: Yasemin Akdaş Tekel
Yayınlandığı kanal: Kanal D

Yayınlandığı gün ve saat: Her Perşembe Saat 20.00

Muhteşem İkili Başrol Oyuncuları: İbrahim Çelikkol (Mert Barca), Kerem Bürsin (Mustafa Kerim Can)

Diğer oyuncuları: 

Özge Gürel
Nilüfer

Öykü Karayel
Yağmur

Engin Şenkan
Feridun Barca

Zafer Algöz
Yüksel Amir

Eren Hacısalihoğlu
Demiray Hazan

Yorumlar