Müdür Ginyas Kaya: Hükümetimizin sizlere sağladığı kolaylıkları asla unutmayın

Çavdarhisar İmam Hatip Ortaokulu ‘Kariyer Günleri’ kapsamında, Çavdarhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Ginyas Kaya öğrencilerle bir araya geldi. Müdürlük mesleğinin tanıtımı ile başlayan söyleşi, meslek hakkındaki önerilerle devam...

Google Haberlere Abone ol
Müdür Ginyas Kaya: Hükümetimizin sizlere sağladığı kolaylıkları asla unutmayın

Çavdarhisar İmam Hatip Ortaokulu ‘Kariyer Günleri’ kapsamında, Çavdarhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Ginyas Kaya öğrencilerle bir araya geldi. Müdürlük mesleğinin tanıtımı ile başlayan söyleşi, meslek hakkındaki önerilerle devam etti.

Okul öğrencilerinin tamamının katıldığı ‘Kariyer Günleri’ etkinliği, Çavdarhisar İmam Hatip Ortaokulu Toplantı Salonu’nda yapıldı. Programa kendi çocukluğunu anlatarak başlayan Kaya, ’’Eğitim hayatım oldukça zorlu olduğundan, aile özlemini çok çektim. Ancak tüm bu zorlukların üstesinden çabalayarak ve günde en az bir saat kitap okuyarak bugünlere geldim. Günde belli bir miktar okumanın başarıyı artıracağını sizlere kendimi örnek göstererek söylüyorum. Şu anki eğitimin-öğretim şartları bizim çocukluk dönemine nazaran çok daha iyi, Hükümetimiz sizler için her türlü imkanı seferber ediyor. Kitaplara para vermiyorsunuz. Okula gelip gitmede zorluk çekmiyorsunuz. Bizler büyük zorluklarla okuduk. Sizlere yapılanları asla unutmayın. Sizler biraz çaba harcarsanız, istenilen hedeflere çok kolay bir biçimde ulaşılabilirsizniz’’ diye konuştu.

Daha sonra öğrencilerle soru,cevap şeklinde sohbet eden Müdür Kaya, öğrencilere katılımlarından ötürü teşekkür etti.(YD-EFE)

Yorumlar