Mesut Hoşcan: İnşallah golcülerimiz artık gol atmaya başlayacak

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, Trabzonspor maçının kendileri için bir çıkış maçı olacağını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Mesut Hoşcan: İnşallah golcülerimiz artık gol atmaya başlayacak

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, Trabzonspor maçının kendileri için bir çıkış maçı olacağını söyledi. Son haftalarda gol ayaklarının suskun olduğunu belirten Hoşcan, “İnşallah golcülerimiz artık gol atmaya başlayacak ve takım da bu oyun temposunu artıracak.” dedi.

    Siyah-Kırmızılı Kulübün Başkanı Mesut Hoşcan kulüp televizyonu Eses Tv’ye önemli açıklamalarda bulundu. "Önümüzde hafta sonu oynayacağımız Trabzonspor ve sonrasında kupa maçımız var. Bu kadar yaklaşmışken kupayı asla kaybetmek istemiyoruz.” diyen Başkan, “Gidebileceğimiz yere gidebilecek şekilde çalışmalarımızı yapıyoruz. Bütün yöneticilerimiz ve ben, teknik ekip ve futbolcularımızla görüşmelerimize devam ediyoruz. Camia olarak sadece birlik ve beraberliğimizin bozulmamasını, bu önemli geçiş dönemini bir bütünlük içinde atlatılmasını temenni ediyorum. Önümüzde altı tane maçımız var ve fikstür kolay gibi gözükse de ben kolay olduğunu düşünmüyorum. Çünkü küme düşme hattındaki takımlarla oynayacağız.” ifadelerini kullandı.

    Son haftalarda gol ayaklarının suskun olduğunu aktaran Başkan Mesut Hoşcan, “İnşallah golcülerimiz artık gol atmaya başlayacak ve takım da bu oyun temposunu arttırarak iyi sonuçlara doğru gidecek. İnancım şu; Trabzon maçı bizim için bir çıkış maçı olacak. Futbolcularımızın, iki hedefimizin de bilincinde bir konsantrasyonla maçları oynayacaklarına inancım tam. Hep beraber, kucaklaşarak, şehre asılan bayraklarla gelen havayı yaşamamız gerekli. Bunu da hep beraber başaracağız. hocamıza ve takımımıza güveniyorum.” diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar