Mersin İdmanyurdu, Futacs ve Pedriel ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

Spor Toto Süper Ligi'nde mücadele edecek olan Mersin İdmanyurdu, Macaristan Milli Takımı'nın formasını giyen Marco Futacs ve daha önce Sivasspor'da top koşturan Ricardo Pedriel ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı...

Google Haberlere Abone ol
Mersin İdmanyurdu, Futacs ve Pedriel ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

Spor Toto Süper Ligi'nde mücadele edecek olan Mersin İdmanyurdu, Macaristan Milli Takımı'nın formasını giyen Marco Futacs ve daha önce Sivasspor'da top koşturan Ricardo Pedriel ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, Hilton Oteli'nde imza töreninde yaptığı konuşmada, Macaristan Milli Takımı'nda forvet oynayan Marco Futacs'ın bundan sonra kırmızı laciverli takımın formasını giyeceğini belirtti. Bu süreci bundan sonra en iyi şekilde yapacaklarına inandıklarını ifade eden Kahramanlı, "Zaten deneyimli, hakikaten karakteri düzgün ve herkesin de takip ettiği bir oyuncu. Biz kendisinin Mersin'e gelmesi ile gurur duyuyoruz. Mersin'i tercih ettiği için kendisine teşekkür ediyoruz. Mersin'e çok şeyler katacağını biliyoruz." diye konuştu.

Diğer taraftan, Ricardo Pedriel'in ise Giresun ve Sivas'ta oynamış tanınmış bir arkadaşları olduğunu anlatan Kahramanlı, şöyle devam etti: "Türkiye'yi çok iyi tanıyan, bilen ve seven bir arkadaşımız. İnşallan bundan sonra o da Mersin formasını giyecek. Mersin'e çok katkı sağlayacak. Kendilerine inanıyoruz ve güveniyoruz. Bu süreçte en iyiyi yapacaklarına inanıyoruz. Bugün itibariyle onlara hayırlı olmasını diliyoruz."

Her iki futbolcu ile de 2 senelik bir sözleşme imzaladıklarını anlatan Kahramanlı, "Önümüzdeki dönemde hem kendilerinin hem de bizim memnun olduğumuz sürece tabi sözleşmelerini iki taraflı uzatabiliriz. Mersin İdmanyurdumuza hayırlı olmasını diliyorum. Arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz." şeklinde konuştu.

Makro Futacs ise Mersin'in çok güzel bir şehir olduğunu ve burada olmaktan çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Umarım çok güzel zaman geçireceğiz bu şehirde. Burada performansımın en üst seviyesine çıkmayı umuyorum. Bunu skorla taçlandıracağım. Takımıma yardımcı olmayı çok istiyorum." dedi.

Ricardo Pedriel de kendisine güvenip takıma layık görerek buraya getirdikleri için Kulüp başkanı, yönetici ve Teknik Direktör Rıza Çalımbay'a teşekkür ederek, şunları kaydetti: "Gerçekten büyük bir kulübe geldim. Güzel bir yere geldim. Bununda hakkını vermek için sahada elimden ne gelirse yapacağım. Hep beraber güzel başarılara ulaşmaya çalışacağız." Açıklamaların ardından futbolcular kendilerini Mersin İdmanyurdu'na bağlayan sözleşmeleri imzaladı.

CİHAN

Yorumlar