Meral Akşener hasta mı? Son Dakika Meral Akşener'in hastalığı nedir?

Meral Akşener'in hasta olduğu haberleri siyaset dünyasında bomba etkisi yarattı. Gelen son dakika haberine göre Akşener hastaneye kaldırıldı. Akşener'in hastalığının ne olduğu ise merak edildi.

Google Haberlere Abone ol
Meral Akşener hastaneye kaldırıldı

Meral Akşener hasta mı? Son Dakika Meral Akşener'in hastalığı nedir soruları başta İyi Partililer olmak üzere siyaset dünyasında merakla soruluyor.

Meral Akşener'in hasta olduğu haberleri siyaset dünyasında yankı uyandırdı.

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Son dakika gelişmesi olarak açıklanan durum sonrası Meral Akşener hasta mı? Meral Akşener neden hastaneye kaldırıldı gibi konular merak edildi.

MERAL AKŞENER NEDEN HASTANEYE KALDIRILDI?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da Akşener'in rahatsızlığı ile ilgili paylaşım geldi. Yavaş, "Kalp çarpıntısı ritim bozukluğu sebebiyle hastaneye kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener'e geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum" dedi.

AKŞENER'İN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Meral Akşener'in sağlık durumuna ilişkin ilk açıklama dostorundan geldi. Daha sonra kendisi de doktor olan Akşener'in danışmanı Turhan Çömez'den açıklama geldi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle akşam saatlerinde hastaneye kaldırıldı. Ankara Kavaklıdere'deki Güven Hastanesi'ne kaldırılan Akşener'in "kalp çarpıntısı ritim bozukluğu" şikayetiyle müşahede altında tutulduğu öğrenildi.

Akşener'in sağlık durumuyla ilgili hem doktoru hem de İYİ Parti yetkilileri hastane önünde açıklama yaptı. İYİ Parti liderinin sağlık durumun iyi olduğu açıklandı.

Akşener'in doktoru sağlık durumunda endişe edecek bir durumun olmadığını belirterek, "Genel Başkanımız bugün hafif bir çarpıntı şikayetiyle hastanemize başvurdu. Yapılan tetkiklerde bir problem saptanmamıştır. Hayırlısıyla yarın taburcu etmeyi planlıyoruz." dedi.

Akşener'in başdanışmanı ve aynı zamanda doktor olan Turhan Çömez ise "Genel Merkez'deki bir toplantı esnasında kendisi bir çarpıntı hissetti. Hepiniz biliyorsunuz yoğun bir çalışma temposu içerisinde. Bu çarpıntı üzerine biz hastaneye gelmeyi uygun gördük. Acil serviste tetkikleri yapıldı. Bütün tetkikleri tamamlandı. Bu gece gözlem amacıyla hastanede kalacak. Yarın taburcu edilmesi planlanıyor. Endişe edecek bir durum yok." ifadelerini kullandı.

MERAL AKŞENER KAÇ YAŞINDA?

67 yaşında olan Meral Akşener, 18 Temmuz 1956 tarihinde Kocaeli'nin İzmit ilçesinde dünyaya geldi.

Tansu Çiller hükümetinde içişleri bakanı olarak görev yapan Akşener, İYİ Parti'nin kurucusu ve genel başkanıdır.

Akşener'in kökenleri Diyarbakır'dan Selanik'e göç eden aileye dayanıyor.

Drama'dan Türkiye'ye göç etmiş muhacir bir ailenin kızı olan Meral Akşener, 18 Temmuz 1956'da Kocaeli'nin İzmit ilçesine bağlı Gündoğdu mahallesinde doğdu.[3] Baba adı Tahir Ömer, anne adı Sıddıka'dır.

1974 yılında Bursa Kız Öğretmen Lisesi'nden "İlkokul öğretmeni" olarak mezun oldu.

1979 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nin tarih bölümünden mezun oldu. 1979 ile 1982 yılları arasında öğretmen olarak çalışan Akşener, 1982 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Kocaeli Mühendislik Fakültesi'nde araştırma görevlisi oldu.

Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde yakın çağ tarihi dalında yüksek lisans, aynı üniversitenin Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü Türk tarihi dalında da doktorasını tamamladıktan sonra "Tarih Doktoru" oldu. Kocaeli Üniversitesi'nde inkılap tarihi bölüm başkanı olarak görev yaptı. Zübeyde Hanım Şehit Aileleri Vakfı'nın kurucularından biri olarak başkanlığını da yaptı.


 

Yorumlar