16 Mayıs 2019 Pazar günü reyting sonuçları

Türkiye 16 Haziran 2019 Pazar günü bütün haber kanallarında İstanbul seçimlerinin iki adayı Yıldırım ve İmamoğlu'nun tartışma programını izledi. Birçok haber kanalı ortak yayını aynı anda verdi. Ancak reyting listelerinde bu programdan en büyük pastayı alan kanalın FOX TV olduğunu gösteriyor. Programın öncesinde ve sonrasında da konuyla ilgili programlar yapan FOX TV birçok programda dün gece reyting listelerinin zirvesine oturdu. Peki 16 Haziran 2019 Pazar reyting sonuçları nasıl oldu?

Google Haberlere Abone ol
16 Mayıs 2019 Pazar günü reyting sonuçları

Televizyon kanalları pazar akşamı İstanbul yerel seçimlerinde aday olan Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı adaylarının tartışmalarına odaklandı. Birkaç televizyon kanalı hariç, bütün kanallar dün akşam Yıldırım ve İmamoğlu'nun tartışmasını ortak yayın aracılığıyla canlı yayın olarak verdi. Canlı yayınlanan programda en büyük pastayı ise reyting sonuçlarına göre FOX TV kanalı almış durumda. Çünkü, program öncesinde ve sonrasında konuyla ilgili yoğun bir şekilde programlar yaptı. Peki 16 Haziran 2019 Pazar reyting sonuçları nasıl oldu? 

Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu'nun tartıştığı canlı yayın progamının öne çıktığı dün akşam, Star, Show Tv, Kanal D, Atv ve TV8 dışındaki diğer kanalların hepsi ortak yayınla canlı yayını verdi.

Ortak yayında en çok izlenen kanalın ise FOX TV olduğu ortaya çıktı. 

Çünkü ortak yayının sunucusu bu kanalın bir çalışanı olduğu için birçok vatandaş programın sadece bu kanal üzerinden yayınlanacağını düşünüyordu; bu nedenle bu kanalın izlenme oranı diğerlerinden daha fazla oldu.

FOX TV ortak canlı yayın için önce ana haber sonra "Tarihi Buluşma öncesi", sonra "Tarihi buluşma" ve daha sonra da "Tarihi Buluşma Sonrası" şeklinde birçok program yaptı. 

Star tv ise o saatlerde yabancı sinema "San Andereas Fayı"nı yayınlamayı tercih etti.

Kanal 7 "Ah Kalbim" isimli diziyi yayınlarken; TV8 Survivor Türkiye Yunanistan yarışmasını veriyordu.

TRT 1 o saatlerde "Rastgele" yarışmasını verirken hemen öncesinde ise sinema filmi yayınlamayı tercih etmişti.

Kanal D "Çok Güzel Hareketler 2" tekrar programıyla seyircinin karşısına çıkarken; Atv de babalar günü vesilesiyle yerli sinema filmi "Babam" ile izleyicisiyle buluştu.

Haber kanallarının tamamı ise ortak yayınla seyircinin karşısına çıktı. 

Peki 16 Haziran 2019 Pazar reyting sonuçları nasıl oldu?

İşte 16.06. 2019 reyting sonuçları ilk beş programı:

AB GRUBUNDA 

TARIHI BULUSMA    FOX
TARIHI BULUSMA ONCESI    FOX
GULBIN TOSUN ILE FOX ANA HABER
TARIHI BULUSMA SONRASI    FOX
YASAK ELMA (TKR-GECE)    FOX

TOTAL GRUBUNDA

TARIHI BULUSMA FOX
TARIHI BULUSMA ONCESI FOX
GULBIN TOSUN ILE FOX ANA HABER
TARIHI BULUSMA SONRASI FOX
SURVIVOR TURKIYE YUNANISTAN TV8

Yorumlar

Delal tunc Ben gelemiyorum diyaliz hastasiyim haftada 3 gun diyalize gidiyorum bende biraz değişiklik istiyorum