Liderlerde Erdoğan, siyatçilerde Fahrettin Koca zirvede ANKET

En çok çalışan siyasetçiler arasında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca büyük bir çıkış yaparak zirveye oturdu. Koca'yı Cumhurbaşkanı Erdoğan takip etti. Siyasi liderler arasında ise Erdoğan açık ara önde görünürken, Kılıçdaroğlu, Bahçeli, Akşener ve Karamollaoğlu ise geride kaldı.

Google Haberlere Abone ol
Liderlerde Erdoğan, siyatçilerde Fahrettin Koca

Konsensus Araştırma ve Danışmanlık Şirketi'nin yaptığı son ankette performansı en çok beğenilen siyasetçiler arasında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sürprizi yaşandı.

Siyasi liderler arasında ise Recep Tayyip Erdoğan zirvede yer alırken, Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, Meral Akşener ve Temel Karamollaoğlu ise gerilerde kaldı.

1500 kişi ile yapılan araştırmada Bakan Koca, yüzde 48 oy ile zirvede yer alırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan yüzde 47,8 ile ikinci sıraya yerleşti.

Türkiye'deki koronavirüs salgını nedeniyle taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son yapılan ankette en beğenilen liderler arasında ilk sırada yer aldı.

Murat Sarı'nın sahibi olduğu Konsensus Araştırma ve Danışmanlık Şirketi 9 Mart -2 Nisan 2020 tarihleri arasında 1500 kişi ile görüşerek kamuoyu araştırması yaptı.

Yapılan araştırma 503 ilçe, 87 seçim çevresi ve 81 ilde gerçekleştirildi.

Konsensus'un araştırmasında performansı beğenilen liderler arasında Fahrettin Koca sürprizi yaşandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yüzde 48 beğenilme oranıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı da geçerek birinci sırada yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ankette yüzde 47,8 oy aldı.

Ankette üçünçü sırada İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, dördüncü sırada Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, beşinci sırada ise Süleyman Soylu çıktı. 

Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu ve Temel Karamollaoğlu'nun performansı ise geride kaldı.

 

Yorumlar

Mehmet erten Recep Tayip Erdoğan fahrettin koca devlet Bahçeli süleyman soylu 4 koca yürekli adam ülkeyi sırtlamıs götürüyorlar 7.24 duacıyım allah sayılarını artırsın inşallah